DA LI JE OVO PONUDA KOJA SE NE ODBIJA? Mikica Bojanić OVOJ pevačici ponudio duet, pa objasnio zašto ŽELI BAŠ NJU!

Sanja Mišić
1 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Snimanje emisije kod Leoe Kiš zna da bude vrlo inspirativno i zanimljivo. Pevači iskoriste priliku da se vide sa kolegama i skoro uvek se dobro provedu, a s’vremena na vreme dođu i do sjajnih predloga za saradnju. E pa, ovo snimanje je bilo zanimljivo po tom pitanju.  

Mikica Bojanić je najpre objasnio Lei kako je želeo da otkaže gostovanje kod nje, jer se nije osećao dobro i hvatala ga je prehlada, ali mu otac Miloš nije dozvolio to, jer je on sa ovom voditeljkom dugogodišnji prijatelj. Međutim, kako ništa nije slučajno, ispostavilo se da bi Mikici ovo gostovanje moglo da bude veoma korisno.  

Naime, među kolegama je taj dan bila i pevačica Jasna Šćepanović, koja je na Mikicu ostavila lep utisak, a kada ju je čuo kako peva uživo Bojanić joj je pred svima ponudio duet.  

„Moram da kažem da ja Jasnu vidim prvi put i da je toliko prijatna i kulturna i tako lepo zrači, a s’obzirom na sve to i odlično peva,  da sam potpuno siguran da će napraviti veliki uspeh i ozbiljan posao – rekao je Mikica, pa dodao. Retko kada ovo radim, ali evo, ukoliko bi ona pristala, ja bih rado snimio duet sa njom. Ona je iz Crne Gore, a poznato je da ja kod ćala u Baošićima provodim dosta vremena i volim Crnu Goru“ – priznao je najmlađi Bojanić.  

Šćepanovićeva nije odgovorila na ovu ponudu, ali je dan kasnije na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju.  

„Ovaj čovek se vraća na velika vrata, sa jednim duetom uskoro“ – napisala je Jasna, čime je potvrdila da je pristala da ukrsti glas sa Mikicom.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

FOREO slavi Dan žena: Prepustite se glatkoj, čistoj i zategnutoj koži!

Kako se bliži Međunarodni dan žena, FOREO, vodeći globalni beauty – tech brend iz Švedske, odbacuje ideju da ljepota mora uključivati bol i patnju, da morate da nosite šminku da biste bili percipirani kao lijepi, ili da neprestano težite savršenstvu. Umjesto toga, brend izaziva ove zastarele norme, ohrabrujući žene da se […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now