DRAGANA MIRKOVIĆ SE OGLASILA POVODOM PREDAJE ZAHTEVA ZA RAZVOD BRAKA

Semir Kaljic
1 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

 

Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti.

 

Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

 

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

 

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

 

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

 

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju.

Foto: Dejan Milićević

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Robert Dolovčak se vraća svojoj najvećoj "ljubavi", bodybuilding-u!

Sportista, muzičar, DJ, sve to krasi karijeru čoveka koji do sada iza sebe ima brojne nagrade u svim svereama života! Da prva ljubav zaborava nema govore i objave na njegovom instagram profilu koga prati preko 40 000 pratilaca a to je da muzika i sve oko nje ide u fioku […]

Subscribe US Now