Tony Cetinski oduševio publiku: ‘Ima nešto što leči srce i dušu’

admin
1 0
Read Time:49 Second

 

Pevać Tony Cetinski radim punom parom.
On će ove godine proslaviti 35 godina uspešne karijere i svoj 55. rođendan.Pevač je danas objavio nešto čemu će se najviše obradovala njegova verna publika – a to je upravo pesma naziva “Tebi sve dugujem”.

Mnogi su poručili kako ništa manje nisu očekivali od popularnog pevača, a pohvalili su ga i što je ostao “veran svom stilu”. Reč je o još jednoj ljubavnoj baladi, a neki su poručili i kako bi pesma mogla biti himna svih žena.

-Već preko 25 godina sarađujem sa nekima, a to su Marko Vojvodić i Igor Ivanović. S ovim tandemom stvorio sam pitku i pravu proljećnu pesmu, koja lako ulazi u uho. U svakom slučaju, radiofonična je i prepoznatljivog zvučnog pečata koji, uz pomoć mog fenomenalnog benda, sviramo na našim koncertima. I tu bih stao, jer bih volio da ona sama govori o sebi dok je budete slušali”, kazao je Toni.

Foto Matea Smolčić Senčar

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"E MOJ KUME", NOVI HIT MIRKA PLAVŠĆA!I

Mirko ne zna snimiti ništa drugo osim hita! To je jedan od komentara ispod nove pesme koju je uradio Mirku, a koja nosi naziv “E moj kume”! Tekst i muziku potpisuju Mersed Hadžić i Dejan Kostić a aranžman Dejan Kostić! Pesma se nalazi na YouTube kanalu “Two louder”. Poslušajte!  

Subscribe US Now