Tropiko bend promovisao novi spot i najavio veliki koncert u Beogradu

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Tropiko bend večeras je održao promociju novog spota za pesmu “Moj Beograde”, koji najavljuje dugoočekuvani album nakon 8 godina. Jedan od najpopularnijih pop sastava na našim prostorima medija je predstavio novi projekat i ponosno najavio nove pesme koje će uskoro ugledati svetlost dana. Nova numera totalno je drugačija od svih dosadašnjih, a s druge strane bend je zadržao svoju prepoznatljivost i stari duh.
Na veliko iznenađenje mnogih, momci su promenili tim saradnika, pa tako pesmu potpusuju Dragan Brajović Braja i Bojan Vasić, te su u spotu glavne uloge pripale Dunji Radičević i Momcilu Simiću. Na još veće iznenađenje, za menadžment nastupa odabrali su jednog od najpoznatijih menadžera Boška Jankovića, koji je godinama sarađivao sa Marijom Šerifović, Lepom Brenom, Tonijem Cetinskim i drugima.
– Pored ove pesme pripremamo i druge pesme koje će se naći na novom albumu, a uskoro sledi i velika promocija na kojoj ćemo sve to predstaviti. Takođe u narednom periodu planiramo veliki koncert u Beogradu kako bi se odužili publici koja nam tokom svih ovoh godina daje podršku, a s druge strane to smo joj i dužni jer dugo nismo objavili CD. Zahvaljujem se svim porodicama članova našeg benda koje su nas podržale od početka, a nadam se i do svih numera na albumu – rekao je Aleksandar Cvetković izneđu ostalog za medije.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

DRAGANA MIRKOVIĆ SE OGLASILA POVODOM PREDAJE ZAHTEVA ZA RAZVOD BRAKA

  Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti.   Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.   Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now