Frenkie najavio svoj deseti album: Evo kada izlazi ‘Manifest’

admin
0 0
Read Time:48 Second

Bosanskohercegovački reper Adnan Hamidović Frenkie je u nedjelju najavio svoj novi, jubilarni deseti album.

Nakon što je prošle godine napravio izlet u reggae vode, njegov novi materijal je povratak prepoznatljivom hip hop zvuku. Album nosi naziv Manifest i sadrži jedanaest pjesama.

“Izgleda da me inspiracija prati ovih zadnjih mjeseci. Nove pjesme su nastale odma nakon Dunye i baš sam ponosan kako album zvuči.

Okupio sam vrhunske producente a sa nekima radim po prvi put što ovaj album čini posebnim. Tu je naravno i moj brat Indigo koji je radio miks i master, kao i prvi single “Identitet” koji ćete čuti dan prije izlaska albuma.

Kada su u pitanju teme, ima dosta refleksije, unutarnjih dilema i promišljanja, jugonostalgije, komentara na današnji hip hop, socijalnih tema, i stvarno mislim da ovi tekstovi zrače jednu novu dozu zrelosti. Vidjećemo kako će to publika ocijeniti”, poručio je Frenkie.

Album “Manifest” izlazi 3.5. i biće dostupan na svim streaming servisima. 

 
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ilda oživela scenu iz kultnog filma (video)

Ilda Šaulić nastavila je sa projektom Tvoji tragovi, moji koraci u kojima udahnjuje novi život pesmama Šabana Šaulića, a poslednja u nizu jeste Tebi ne mogu da kažem ne koja je danas doživela i premijeru spota. U video klipu pojavljuje se Aleksandar Sofronijević ali i glumac sa kojim je snimila […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now