Lepa Brena ODUŠEVLJENA OVOM koleginicom!

Sanja Mišić
0 0
Read Time:45 Second
Nina Veljković ponovo je izdominirala kod Ognjena Amidžića na Pink televiziji. Ovaj biser iz Srbije kako je domacin oslovio može da stane rame uz rame sa najvećim muzičkim imenima.
 
Prošli put je Dara Bubamara bila oduševljena njenim vokalnim sposobnostima, a ovoga puta ni manje ni više nego Lepa Brena. 
 
Kad je pustila glas ova sedamnaestogodišnjakinja iz Batočine je pokazala pravo umeće. Virtuoz na harmonici Borko Radivojević je pratio Vlajkovićevu sa svojim orkestrom, a ona je ocarala sve u studiju. 
 
Nina polako, ali sigurno gradi svoju karijeru, a uveliko radi po Srbiji i dijaspori. Iako je mlada, ona tačno zna šta želi, a to je da se u javnosti predstavi na pravi način. Ako je suditi po njenom fizičkom izgledu, Nina je prirodno lepa devojka koja ništa na sebi za sada nije menjala. Njen najveći adut je mocan glas sto je i pokazala u Amidži šou.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Podelili isti krevet! Nakon 6 godina nova duetska pesma Rade Manojlović i Leona!

Kao što već znate, Rada Manojlović pre šetst godina snimila je duet “Lavlje srce” sa kolegom- tadašnjim tinejdžerom Stefanom Dimitrijevićem- Leonom S’ obzirom da su fanovi bili tada oduševljeni, odlučili su da ponovo sarađuju što je obradovalo njihove fanove. Rada Manojlović i Leon snimili su novu duetsku pesmu pod nazivom […]

Subscribe US Now