MC Stojan u lošem zdravstvenom stanju!?

Ivana Nesic
0 0
Read Time:39 Second

Poznati reper Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, juče u popodnevnim časovima, oglasio se na društvenim mrežama da je u lošem stanju!

Po fotografiji koju je podelio, možemo videti da je hospitalizovan zbog simptoma povišene temperature! Fanovi repera su zabrinuti zbog njegovog stanja!                                        “Napolju temperatura pada, a meni skače-milina” napisao je reper kao opis fotografije, te je uz to dodao da će do vikenda biti kao nov i poručio je fanovima da se u petak i subotu vide u Hrvatskoj!

                                  Foto: Privatna arhiva

Time je rekao da njegovo zdravstveno stanje nije ugroženo!

Takođe, ubrzo nakon toga, podelio je još jednu vest na društvenim mrežama , gde je napisao “sledeće nedelje lepe vesti”! Njegovim fanovima ne preostaje ništa drugo, osim da budu strpljivi i sačekaju da saznaju o čemu se radi!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Jedna od najlepših devojki na Balkanu rekla je "DA" svom dugogodišnjem izabraniku!

Prelijepa Zorana Stanković se vjerila osmog marta, ove godine. “O tome smo odlučili porazgovarati ni manje ni više nego sa njom.” Prelijepa Zorana, inače direktor modne agencije BStars Models je imala iznenadjenje od svog dugogodišnjeg dečka, koji je zaprosio! “Ne mogu reći da nisam očekivala, ali baš za osmi mart […]

Subscribe US Now