Jedan od najmoćnijih Italijana objavio fotku Maje Berović, večeras se u Napulju dešava velika stvar za nju

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Jedan od najmoćnijih Italijana objavio fotku Maje Berović, večeras se u Napulju dešava velika stvar za nju

Muzička zvezda Maja Berović uveliko je započela letnju turneju, a zbog jednog važnog ostvarenja, njena slika završila je na profilu moćnog italijanskog producenta, Paskala Vićesominija.

Naime, svetska premijera igranog filma “Megdan: Između vode i vatre”, Alekse Balaševića održaće se večeras, 7. jula na Iskija global festu u Napulju.

U Balaševićevom prvom ostvarenju, kao deo glumačke ekipe našla se i muzička zvezda Maja Berović, koja je iz opravdanih razloga večeras izostala.

No, ono što je privuklo mnogo pažnje, pre večerašnje premijere, jeste i post jednog od najuticajnijih ljudi iz itslijanskog, ali i svetskog šoubiznisa, producenta Paskala Vićedominija, u kojem se našla Maja.

Paskal je najavio premijeru Balaševićevog ostvarenja i to kadrom iz filma od “milion dolara”.

U njegovoj obajvi vide se kadar u kojem je pevačica, a uz to pohvalio je Balaševića i glumačku ekipu.

Inače, koliko je Paskal uticajan dovoljno govori njegova biografija i pomen da je radio sa najuspešnijim ljudima u italijanskom, ali i svetskom šoubiznisu, od Bočelija do Roda Stjuarta i Majkla Džeksona.

Igrani film “Megdan” selektovan je da kao debitantski film otvori festival. Od naše ekipe svetskoj premijeri će prisustvovati bugarski reditelj Todor Čapkanov, glumci Viktor Savić, Aleksandar Radojičić i Aleksandar Gavranić, kao i producent i scenarista Aleksa Balašević uz ostatak produkcije i filmske ekipe.

 

Foto: Aleksandar Batajić

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ALEN ISLAMOVIĆ ZATVORIO "PP FEST" !

Zadnje večeri prvog PP Festivala nastupio je Alen Islamović! Centar Prijepolja bio je prepun građana koji su uživali u hitovima kojima Alen je zapalio publiku od 7 do 77!  Nadamo se da će i dogodine festival se održati a dobili smo “obećanje” da će biti a ovogodišnji gosti su dali […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now