Ljilja Jakšić : “Zaista sam prijatno iznenadjena porukama podrške i pregršt divnih komentara koje dobijam svakodnevno na račun ove pesme.”

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Godina iza nas je možemo reći jedna od najuspešniji u Vašoj karijeri, kako bi opisali godinu iza nas ?

Prethodna godina je svakako najuspešnija na mome profesionalnom putu. To je godina u kojoj sam uspela da svoju prvu pesmu „Ledena kraljica“ predstavim publici i na koju sam jako ponosna. U toj godini se krije mnogo truda, rada i ulaganja kako bih uspela da napravim prvi korak na estradnom putu i stanem iza predivne pesme, koja je pokupila simpatije velikog dela publike i koju ću promovisati u narednom periodu.

“Ledena kraljica” je pronašla put do slušalaca, kako ste zadovoljni uspehom pesme ?

S’ obzirom da je pesma „Ledena kraljica“ imala tek prvu promociju u Grandovoj emisiji veoma sam zadovoljna komentarima gledalaca. Svesna sam da je naredni korak (promocija pesme) jako bitna kako bi doprela do što većeg broja ljudi i uspela da osvoji nova srca publike. Zaista sam prijatno iznenadjena porukama podrške i pregršt divnih komentara koje dobijam svakodnevno na račun ove pesme. Nadam se da će tako i ostati.

Da li imate negde pored zdravlja i sreće, neku posebnu želju koju bi volela ostvariti u ovoj godini ?

Što se tiče želja u narednom periodu, pored zdravlja i sreće, priželjkujem veliki uspeh moje prve solističke pesme i nadam se novim poslovnim ponudama.

Veliki pozdrav svim Vašim čitaocima.

Vaša Ljilja!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Veljo Kovačević : "Pored zdravlja poželio bih dosta nastupa kao i do sada, privatnih veselja klubova a možda i neka nova saradnja sa kolegama u smislu pesama i traženja novih hitova jer ovaj posao traži stalna ulaganja sebe"

Iza nas je uveliko prošla godina. Kako si zadovoljan prošlom godinom? Prošlom godinom sam prezadovoljan po pitanju svega, puno nastupa, privatnih veselja a što je najvažnije sam zadovoljan u prošloj godini sa pjesmom “Kolko košta pesma ta” po kojoj me svi prepoznaju i pevaju na svim veseljima i klubovima. Pred […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now