Ko si ti? Koja je tvoja priča?

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:2 Minute, 53 Second

Šta se nalazi iza svega? Iza uspjeha, osmijeha, glamura, maske lagodnog i besprekornog života koju navlačite svakog jutra? Koje su vaše želje, potrebe, šta je ono o čemu maštate? Da li ste zadovoljni sobom ili se trudite da zadovoljite društvene standarde? Moderna žena se ne plaši da bude glasna, borbena, vrijedna, buntovna, drugačija. Moderan muškarac se ne plaši da bude osjećajan, nježan, pažljiv, fin i odmjeren. Kategorije su prevaziđene. Stereotipi su odbačeni. Ovo je vrijeme kada možeš da budeš sve (baš sve što poželiš). Ispričajte svoju priču, jer među LegendWW pričama postoji mjesto za svakog od nas. Zato ću svojom pričom pokušati da vam približim sebe.

Ko je Kana? Rođenjem i srcem Crnogorka, stilom Italijanka. Jedinstvena, smjela i van okvira. Uspješno balansiram između dva zaista različita posla i spajam nespojivo: finansije i modu, koju vidim kao igru bez granica u kojoj je jedino pravilo biti originalan. d svog rođenja i prvih koraka, trudila sam se da budem drugačija, svoja. To nekako i ide uz mene i neobično ime koje nosim, a koje sam dobila po svojoj prababi Ikani. Ikana je bila posebna žena, vlasnica prve cetinjske kafane, žena koja je u to vrijeme bila inovator i svjedok da žena može uspjeti u poslu koji je u startu definisan kao „muški“. Kao ona nekad, tako se ja danas trudim da budem samostalna i uspješna žena, koja zna što hoće i vrijedno radi na svom cilju. Osim finansija i mode, u sferi mojih interesovanja oduvijek su bili muzika (svirala klavir), jezici (govorim tri strana jezika), književnost i filmska umjetnost.

Svaka moja priča kreće iz Cetinja, istorijske i sadašnje prijestonice Crne Gore. Teško je u svijetu naći grad koji je toliko sudbinski povezan sa svojim narodom tokom čitave njegove istorije, kao sto je slučaj sa mojim Cetinjem. Zato me posebno ponosnom čini to što sam rođena i odrasla na čuvenom cetinjskom korzu. Stoga sam odlučila da fotografije za ovaj post prate ovu neraskidivu vezu sa mojim gradom, pa sam kao  lokaciju snimanja odabrala kultno sastajalište Cetinjana i njihovih gostiju: hotel “Gradska”, koja opet priča neku svoju staru – novu priču.

Osim Cetinja, nezaobilazni dio moje priče je porodica. Moderno vrijeme u kojem trenutno živimo donekle utiče i na porodične vrijednosti, ali i na samo poimanje porodice. Mišljenja sam, a tako sam i učena, da je porodica najveća podrška i oslonac. Porodica nas asocira na radost dijeljenja, sklonište i utočište u teškim trenucima, podršku i ohrabrenje, kritiku kad je potrebno. Samo je porodica ona koja zaista misli i osjeća kako je najbolje za svakog njenog člana, bezrezervno. Što sam starija, to mi se svakim danom sve više potvrđuje. Ima li što toplije od porodičnog doma i veće od ljubavi koju dijelimo sa porodicom? Moja omiljena misao o veličini ljubavi kojom sija porodica je definitivno ona koju u “Kumu” govori čuveni don Vito Corleone: “A man who doesn’t spend time with his family, can never be a real man.”

Upravo u ovome leži poenta nove LegendWW kampanje. Ona slavi individualnost. Jedinstvenost. Personalitet. Nova kampanja slavi tebe. Zato vam poručujemo da budete svoji. Biti drugačiji je u redu. Biti jedinstven je uspjeh. Okrenite se sebi, razotkrijte svoj svijet. Istražujte, izađite iz svoje zone komfora i krenite u potragu za sobom, korak po korak, bez straha od onoga što vas čeka na kraju. Pažljivo birajte partnera za taj put, a ako ikada posumnjate, znajte da je LegendWW uvijek tu da vam da vjetar u leđa i da vas podrži.

Fotografija: Marko Gardašević

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

MUZIKA NIJE NJEN JEDINI TALENAT: Džejla Ramović postaje modna ikona

Reći da je Džejla Ramović muzički talenat već odavno nije novost. To potvrđuju njene pobjede u talent šou programima “Neki novi klinci”, ali i “Zvezdama Granda”. Mlada Goraždanka je za svoje godine posjeduje zavidnu muzičku zrelost, kao i iskustvo, te nema nikakve sumnje da je pred njom karijera ispunjena samo […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now