Nihad Alibegović objavio novu pjesmu „Eto ti on“

Semir Kaljic
0 0
Read Time:45 Second

Regionalna muzička zvijezda, Nihad Alibegović, je objavio novu pjesmu pod nazivom „Eto ti on“. Tekst za njegovu novu pjesmu je pisala Ljilja Jevremović, a muziku i aranžman je radio Perica Zdravković. Nova pjesma izlazi pod okriljem Hayat Productiona.

Videospot rađen pod režiserskom palicom Kenana Pekića, je sniman na nekoliko lokacija, na jezeru Modarc, na Faletićima i u kafiću Mr. & Mrs. Cue u Sarajevu.

Sve je snimano u prekrasnoj atmosferi uz maksimalnu pozitivnu energiju ali i tu profesionalnu ” notu” – kazao nam je Nihad dodavši da prilikom snimanja su neizostavne i te nepredvidive situacije.

Potrudio sam se sa čamcem otići do sredine jezera, a onda se motor ugasio. Dok sam odgonetnuo kako ga pokrenuti bio sam mokar do gole kože. Ne mogu reći da nisam paničio. Upeklo sunce, ja obučen u skladu sa godišnjim dobom, ma, šta reći? Sve se naravno završilo kroz smijeh. – dodao je Nihad Alibegović.

Poslušajte novu pjesmu!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Jala i Buba su mu uzori: Nova nada estradne scene reper „BigF”!

Mladi reper Feldin Brzović poznatiji javnosti kao „BigF”, nedavno je snimio i svoj četvrti singl pod naslovom  „Javi se”. Pesma je odmah našla put do svojih slušalaca, komentari oduševljenja nisu izostali. Ovih dana BigF ponovo vredno radi u studiju. Kako i sam kaže, želja mu je da snimi nešto u […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now