Manikir kod kuće: savršeno sređeni i nalakirani nokti u nekoliko koraka uz essence!

Kana Tomasevic
2 0
Read Time:1 Minute, 53 Second

Sve žene vole imati lijepe i negovane nokte, no u ovom trenutku je odlazak na manikir nemoguć, pa nam ne preostaje ništa drugo, nego manikir uraditi kod kuće. Osim što ćete nokte i ruke učiniti ljepšima, manikir će vas umiriti i relaksirati.

Prije nego krenete s manikirom, morate dobro oprati ruke i nokte. Prostor ispod noktiju može biti nagomilan različitim baterijama i klicama. Ruke operite blagim sapunom i četkicom. Turpijom oblikujte nokte prema vlastitoj želji. Idealna dužina bi bila do vrhova vaših prstiju. U svom asortimanu essence nudi više različitih vrsti turpija. Izaberite onu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Turpijajte samo u jednom smjeru, i to tako da prelazite tri puta u jednom, a tri puta u drugom. Turpijanje napred – nazad po noktu će izazvati krhkost i listanje.

Pružite noktima i zanokticama intenzivnu njegu s uljem za oporavak noktiju. S ovim uljem lomljivi nokti su stvar prošlosti. Bogato ulje intenzivno njeguje i štiti nokte i zanoktice, pa čini da ponovno izgledaju zdravo. Ovaj korak će pomoći u zdravlju i rastu vaših noktiju i estetskom izgledu.

Svaki dobar manikir uključuje i brigu za zanoktice. Eraser za uklanjanje zanoktica ovo radi u sekundi! Nakon kratkog vremena nanošenja, zanoktica omekšava, a integrisani potiskivač kutikule jednostavno uklanja suvišnu kožu. To teško može biti brže ili lakše.

Za ljubiteljke lakova za nokte u boji! Active whitener bazni lak idealna je podloga za manikir, koja štiti nokte od promjene boje zbog laka u boji. Takođe, vidljivo posvetljuje nokte i štiti ih od promjene boje, posebno od tamnih nijansi. Sadrži ekstrakt limuna.

Nakon što se bazni lak dobro osušio, nanesite lak za nokte u boji. Pronađite inspiraciju u bogatam izboru nijansi shine last & go! gel lakova za nokte. Za nokte iz snova i bez kompromisa! Formula s gel-efektom je trajna, ima intenzivne boje i fantastičan sjaj. Lakovi za nokte s gel-shine završnicom dostupni su u mnogim nijansama i s njima možete stvoriti vlastiti, cool izgled inspirisan najnovijim trendovima u uređivanju noktiju. Najlakši način za dobro nanošenje laka su ravni potezi od korijena do kraja nokta bez previše ponovnih prelaza.

Za kraj, kako biste učvrstili lak za nokte, nanesite ultra gloss topcoat za nokte. On će vašim noktima i boji koju ste nanijeli dati dodatni sjaj i produžiti trajanje cijelog manikira.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Jutjuber Nedim Nazić: Sestra mi je najveća podrška

U ranijim intervjuima pričali smo o mnogim javnim zanimanjima, ali smo takođe napomenuli da je jedno od popularnijih zanimanja jutjuber, jutjubere uglavnom prate i mladi, ali i oni stariji, pogotovo ako taj neko snima zanimljive sadržaje. Da, razumeli smo, današnji intervju ponovo radimo sa jednim dobro znanim jutjuberom sa prostora […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now