Jeste spremni za novu sezonu Esports Balkan lige?

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Za sve obozavaoce igre League of Legends nešto što su željno iščekivali!

 

Nakon veoma uspešne I popularne prošle sezone “Esports Balkan lige” koju je osvojila ekipa KlickTech iz Hrvatske, dolazi i nova sezona gde će deset najboljih ekipa sa Balkana na Sumoners riftu pokazati šta znaju.

 

Osam najboljih ekipa sa balkana kroz koju nedelju ukrstiće virtuelna koplja na E sport Balkan ligi u organizaciji Fortuna Esports-a. Aktuelnmi šampioni KlickTech će pokušati da odbrane svoju titulu najboljeg League of Legends tima na Balkanu i opet pokušati da se kvalifikuju na elitno takmicenje EU Masters gde su prošli put došli do čak četvrtine finala. Medjutim neće imati ni malo lak posao jer roster koji ih je odveo na EU Masters više nije isti. Imaće veoma težak zadatak ove sezone.

Takodje tu je jos 8 timova koji ce se boriti za svoje mesto na vrhu Balkana. Čekaju nas brojna iznenadjenja I veoma dobar game, kao i činjenica da ove sezone čak prva dva tima idu na EU Msters, biće to jako zanimljiva sezona.

INSERT FINALA KLIKTECH vs x25

Za sada nam ostaje da odbrojavamo do pocetka lige I da se nadamo dobrom  LoL-u. kao I da svim ekipama pozelimo srecu!!

 

NAJAVA E-SPORT BALKAN LIGE

 

Izvor: youtube/Fortuna Esports

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Nataša Gardašević : Bila sam nestašno dete

Ime i prezime: NATAŠA GARDAŠEVIC Zanimanje: Voditelj emisije “ŽIVOT UŽIVO SA NJEZVANOVOM” A1 TV Podgorica Magistar prava,Niža muzička škola,Govori 4 jezika (engleski,njemački,španski,italijanski) – beskrajno duhovita BILA SAM NESTAŠNO DETE DETINJSTVO PAMTIM PO.. Bezgraničnoj sreći, spokoju i ljubavi koju sam dobila od svoje porodice. Imala sam jako srećno djetinjstvo. Razmažena sam […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now