VOLEO BIH IMATI KARIJERU KAO DŽENAN LONČAREVIĆ

admin
0 0
Read Time:54 Second

Igor Mihajlović muzičar iz Srbije muziku doživljava kao stil života. Već sa 17 godina aktivno se bavio svirkama po klubovima i na veseljiva što je i njegov domen muzičkog delovanja i danas.

Samouko je svirao harmoniku, klavir ali je ostao veran klavijaturi koju i danas svira u bendu PARADOX.

-Bio sam klavijaturista u dva spota, mog drugara iz benda, što je za mene bilo dragoceno scensko iskustvo, rekao je Mihajlović.

Medijska pažnja mu je veoma važna, kako za njega samog, tako i za bend PARADOX s kojim radi a koji je osnovan pre tri godine. Sviraju komercijalnu i zabavnu muziku širom regiona.

– Uzori sa muzičke scene su mi Dženan Lončarević i Tropico Band. Njihove karijere su impozantne i voleo bih da doživim svoje mesto i postojanje na muzičkoj sceni kao pomenuti uzori.

Istakao je da svirke uglavnom počinje sa pesmom “Moj je život Švicarska” , a završava sa “Grlicom” od Željka Samardžića. Svaki nastup je posebna i nova energija i izazov, naglasio je ali i pozvao sve da na njegovom oficijelnom youtube kanalu poslušaju brojne covere poznatih pesama u njegovom izvodjenju.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Milan Stankovic nova pesma Kripton!

Milan Stanković je uradio novu pesmu koja nosi naziv KRIPTON. I ovaj put autori pesme je stara oprobana ekipa Jala Brat i Buba Corelli ! Spot je radjen na više lokacija u Tokiju!  Poslušajte!   MILAN STANKOVIC – KRIPTON

Subscribe US Now