Mirko Plavšić , jedan od najtraženijih pevača na Balkanu!

admin
2 1
Read Time:1 Minute, 40 Second

Mirko Plavšić je definitivno otkriće godine. Pevač koji je pre 10 godina svoju sreću oprobao u takmičenju Zvezde Granda. 2007/2008.godine. Na pomenutom takmičenju je prošao veoma dobro ali se ipak okrenuo svojim putem, put karijere bez afera, skandala. 

Korak po korak išle su pesme koje su sve više ulazile u uši narodu i publici. Sinana Sakića hit, ‚‚Da se opet rodim‚‚ je prvi ‚‚prepevao‚‚ na svoj način, pesma koju su kasnije mnogi prepevavali, što u ‚‚cover-ima‚‚ što u takmičenjima!

Mirko Plavsic – Da se opet rodim

 

Te iste godine, krenuo je i korak dalje, kreće saradnja sa Stevicom Simeunovićem i Goranom Ratkovićem i objavljuje pesmu KAFANSKA PEVAČICA. Pun pogodak! 

Naredne godine još jedan single, još jedan hit! Pravi narodnjak, KAKVE USNE IMA, saradnja sa Milorad Mičić Mikos i Indians studio iz Novog Sada! 

Mirko Plavsic – Kakve usne ima

 

2018.godine možemo slobodno reći da je Mirkova godina. 

Početkom godine uz bend ‚‚PlayBoy‚‚ radi album SEĆANJA. Pesme koje su pale skoro u zaborav, obradjene na svoj način, na zvuk koji je prepoznatljiv, tzv Mirkov stil. 

 

MIRKO PLAVSIC – UMRI U SAMOCI (SECANJA LIVE 2018)

 

Posle ‚‚LIVE MIXA‚‚  sledi i pesma koja je prva prešla magičnu cifru od milion pregleda na YOUTUBE. Pesma pod nazivom ‚‚Ne znam gde si‚‚ . Prelepa balada u kojoj se mnogi pronalaze.

Nakon toga dolazi do možda trenutno najslušanije pesme, duet sa Janom. Veoma poučna poruka za sve ‚‚bivše‚‚ . Za kratko vreme je ušla u ‚‚top5 trending‚‚ na YouTube. U medijima se pojavila vest da su ljudi poručivali ovu pesmu uzastopno preko 100 puta! I treba, ovu pesmu treba dobro zapamtiti jer će dugo godina ostati slušana!

Ovaj pevač ne čeka, ne pravi pauze izmedju pesama kao većina. Već nakon par meseci izbacuje pesmu MESEČAR. Kao i ostale, pesma je postala veliki hit !

Uskoro očekujemo brojne novitete od ovog pevača, ostaje da mu poželimo da samo nastavi kao i do sad i eto nama pesama za sva vremena!

 

autor i urednik

Semir K. Tetak

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
14 %
Excited
Excited
43 %
Sleepy
Sleepy
14 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
29 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Navika koju sam zadržao iz detinjstva je, svakako, deo moje prirode i svodi se na pravljenje planova i sanjarenje u časovima dokolice.

Ime i prezime: Nebojša Filipović – Medeni Mesec DETINJSTVO PAMTIM PO… Detinjstvo pamtim po velikom zajedničkom dvorištu mog stambenog bloka i velikom broju drugara iz komšiluka sa kojima sam se igrao u njemu (u jednom trenutku čak četrdesetoro). NAJVEĆA “ZLOĆA”KOJU SAM U DETINJSTVU URADIO JE? Bio sam sam kod kuće […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now