NEGA KAO IMPERATIV

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second

Srpska novinarka Milena Miletić za naš portal otkriva male tajne svoje lepote. S obzirom na posao kojim se bavi, ova mlada novinarka uspeva da vreme posveti i negovanju.

Kako godine prolaze, tako svaka žena treba da se pozabavi negom svog tela. Iako priroda radi svoje, pa nam se pojavljuju bore, postoje razni načini kako da to, ne sprečimo, već makar umanjimo. Imam 31 godinu i bavim se poslom gde je svakodnevno prisutna scenska šminka, pa je mom licu potrebna dodatna nega.

S obzirom na to da imam suvu kožu koristim hidratantne kreme bogate sastojcima koji mom licu vraćaju sjaj i svežinu. Još uvek ne koristim preparate protiv bora i zatezanja lica, jer se genetika pobrinula za to, ali kada dođe vreme, odabraću one krene koje odgovaraju mom tipu kože. Uz sve ovo podrazumeva se i odlazak kod kozmetičara na tretmane, ali i masažu lica. Kada je reč o kosi, redovno šišanje je uvek pravo rešenje za zdravu kosu.

Odlazak kod frizera koristim samo za šišanje, jer se retko feniram, zato što više volim bujniju kosu od ravne. Za sada nemam sede, pa se ne farbam, ali volim da svoju kosu nahranim maskama ili uljima koje će joj dati volumen i sjaj. Koristim šampon i balzam za volumen, jer volim raskošnu kosu. Za negu tela koristim mleko i losion koji hrane kožu. Uvek su tu prisutni i preparati protiv celulita, ali i masaža celog tela.

Osim ovih preparata koji mogu da nam pomognu da budemo lepše, mislim da je sve u nama. Ukoliko zračimo iznutra, ta energija će se odraziti i na našu lepotu. Zato je moj savet svim damama da prevashodno budu srećne same sa sobom, pa će onda videti kako će njihovo samopouzdanje početi da raste, a one će biti sigurnije i zadovoljnije svojim izgledom – kaže za naš portal Milena Miletić.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Legend proljećna kampanja: razigrana šik priča!

Proljeće označava početak nečeg svježeg i uzbudljivog, a ono je u Legend kampanju donijelo promjenu koja je skroz neočekivana. Njihova nova kampanja prepuna je boja, a donosi nove originalne modele. Nova proljećna kolekcija obiluje bojama i uzorcima, unoseći svježinu i predstavljajući brend u nikad ženstvenijem  tonu. Funkcionalnost, precizna izrada i ženstvena […]

Subscribe US Now