Atari se vratio sa 50 igara!

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

Atari je vratio 50 igara sa originalne Atari 2600 konzole u mobilnom izdanju po ceni od svega 39 evra! Mobilna konzola za igranje ima manji, nego što bi se očekivalo ekran, ali i retro izgled, koji paše onom sa originalne Atari 2600 konzole, koju pamte mnogi od vas.

Zvanično ime mobilne konzole, kojoj će mobilne igre i Nintendo 3DS, odnosno 2DS biti glavni konkurenti je Atari Handheld i u prodaji se može naći već sad preko AmazonZavvi i IWOOTinternet prodavnica, pa se tako može poručiti i iz Srbije ili regiona. Atari je na konzolu ubacio klasične kontrole, a na raspolaganju su legendarne, zaista legendarne, igre AsteroidsPongCentipedeMissile CommandBreakoutMillipede i još 44 igre, koje grafički nisu zahtevne, pa je otuda verovatno i ekran konzole tako malen, kakav jeste. Od podataka o ekranu dostupno je samo to da je u boji i da mu je dijagonala 2.4 inča, što je oko 6.1 centimetar.

Atari je mislio i na igranje kod kuće, pa se preko A/V ulaza Atari Handheld priključuje na kompatibilan TV i tad se preko velikog igrana može igrati svih 50 igara. Igranje u paru ili preko mreže, nažalost nisu podržani čak ni preko Wi-Fi ili Bluetooth veze, mada bi bilo “kul“ da ih konzolica ima.

Sve igre na konzoli Atari Handheld su3D Tic-Tac-Toe (31 in 1)AdventureAir-Sea BattleAsteroidsBlack JackBowlingBreakoutCanyon BomberCasinoCentipedeCircus AtariCrystalCastlesDemonstoDiamondsDesertFalconDodge’emDoubleDunkFunWithNumbersGolfGravitarHauntedHouseHomeRunHumanCannonballMazeCrazeMillipedeMiniatureGolfMissileCommandNightDriverOfftheWallPongVideoOlympicsQuadrunRadarLockRealsportsFootballRealsportsTennisRealsportsVolleyballSprintmasterSteeplechaseStellarTrackStreetRacerSubmarineCommanderSuperBaseballSuperBreakoutSuperFootballSwordquest:EarthworldSwordquest:FireworldSwordquest:WaterworldTempestVideoCheckersVideoChessVideo Pinball i Yar’s Revenge.

Za konzolu su, u prodaji odvojeno, dostupni i Retro Plug i Play TV Joystick kontroleri, koji su retro dizajna, ali poboljšanog kvaliteta.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Nema nas, nova pesma Nemanje Stevanovica!

Nemanja Stevanovic je uradio novu pesmu koja nosi naziv NEMA NAS. Muziku i tekst radio je Kenan Ferhatović a aranžman Joca Stefanović. Prelepa balada koju vredi poslušati, ko zna, možda se pronađete u njoj! NEMANJA STEVANOVIC – NEMA NAS

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now