OSLOBODITI SE STRESA NAJBITNIJE JE ZA IZGLED

admin
0 0
Read Time:45 Second

Lepa PLAYBOY zečica, Viki Vukić, koja je krasila nekoliko puta Playboy naslovne strane, osvojila prestižnu titulu Playmat, dala je savet za naše čitaoce vezano za brigu o lepoti i istakla da je najbitnije biti zadovoljan svojim životom jer tada sijamo.

Nabitnija je higijena. Drugo, ni u čemu ne preterivati. Šminka treba da je svedena, frizura što prirodnija. Naravno, mnogo je bitno osloboditi se stresa i to je po meni najbitnije za izgled. Kada ste zadovoljni prosto sijate i potrebno vam je jako malo. Sve se vidi u očima!
Što se tela tiče, najbitniji su redovni treninzi, nije bitno da li traju pola sata, sat, bitan je kontinuitet. Mnoge devojke počnu sa udarnim treninzima i dijetama pred leto što je velika greška. Dijete su loše za naš organizam i zato je najbitnije biti umeren u hrani. Ja praktikujem da jedem do 18h i onda ne brinem, rekla je Viki.
autor i urednik JelenaGovedarica
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

GOCA TRŽAN OTKRIVA PLANOVE ZA NAREDNU GODINU

GOCA TRŽAN OTKRIVA PLANOVE ZA NAREDNU GODINU – Katarina Lazarević, poznato lice TV Happy govori o emisijama  koje trenutno radi. Saznali smo da li je bilo teško posle uteđivanja vremenske prognoze voditi  jutarnji program, da li i dalje gleda vremensku prognozu. – Goca Tržan nam je otkrila planove za sledeću […]

Subscribe US Now