ZDRAVLJE NAM NE PRAŠTA OKUPIRANJE NEBITNIM STVARIMA

admin
0 0
Read Time:54 Second

Berina Muhović

Voditelj FACE TV

 

U vremenu i situaciji u kojoj živimo, noseći na plećima silne obaveze koje dodatno ubrzavaju tempo kompozicije zvane “Život” , nikada dosta oktobara, kampanja, članaka, podrške…., a nikada manje vremena za razmišljanje upravo o toj kompoziciji čiji smo kreatori mi sami. Svako od nas je odgovoran za sebe!!! Koliko mi to zaista jesmo? Koliko često dopustimo da nam misli budu okupirane nebitnim sitnicama zbog kojih nas naše zdravlje napusti, teško oprosti i ne vrati se ?Jednom kada mu okrenemo leđa, ono duplo udari gde se najmanje nadamo.

Oktobar je mesec koji je službeno proglašen mesecom borbe protiv raka dojke, te bih se kao mlada žena, svesna jačine epiteta “opaka” bolest, u nastavku volela dotaći ove teme. Živimo u 21.veku I pored svih mogućnosti, mi smo još uvek neobrazovani, ovo je tabu tema našeg društva. Nažalost, ne stidimo se te neobrazovanosti, mi se stidimo razgovarati o bolesti. Stid nas je otići na pregled, pa se zamajavamo pričama kako se to nama ne može dogoditi.

MOŽE! PREGLEDAJTE SE NA VREME!

 

autor i urednik Jelena Govedarica

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

OSLOBODITI SE STRESA NAJBITNIJE JE ZA IZGLED

Lepa PLAYBOY zečica, Viki Vukić, koja je krasila nekoliko puta Playboy naslovne strane, osvojila prestižnu titulu Playmat, dala je savet za naše čitaoce vezano za brigu o lepoti i istakla da je najbitnije biti zadovoljan svojim životom jer tada sijamo. Nabitnija je higijena. Drugo, ni u čemu ne preterivati. Šminka […]

Subscribe US Now