12 profesionalnih igrača banovano iz PUBG zbog varanja

admin
0 0
Read Time:54 Second

Već je svima dobro poznato da PUBG korporacija vodi oštru borbu protiv varalica u PUBG, sa milionskim brojem banovanih naloga i hapšenjem onih koji ih proizvode.

Do sada su to uglavnom bili obični igrači o kojima se nije znalo mnogo sem da su drugima ometali uživanje u igri. Sada je PUBG Corp rešio da napravi čistku i na profesionalnoj sceni. 


Developeri su inspekcijom koja je počela u decembru prošle godine uhvatili nekolicinu pro igrača zbog varanja, a sada je otkriveno još profesionalnih 12 igrača koji su koristili nedozvoljena sredstva tokom igranja, za šta ih očekuju višegodišnje zabrane igranja na profesionalnim takmičenjima. 

Kako prenosi PCGamer, 6 igrača koji su varali tokom kompetitivnog igranja dobija zabranu igranja od 3 godine, dok čevoricu koji su prekršili pravila u nekompetitivnim mečevima očekuje dve godine zabrane. Ostali igrači su dobili zabrane ne zbog upotrebe sredstava, već zato što su znali da njihovi saigrači varaju. 

Ovo nije kraj banovanju i čišćenju pro scene, a developeri najavljuju i da će pre svakog zvaničnog PUBG takmičenja sprovesti opširnu kontrolu nad igračima kako bi otkrili varalice na vreme. 

izvor : B92

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Milica Milša : ODRASLA SAM SA PUNO LJUBAVI I PAŽNJE

Milica Isaković poznatija kao Milica Milša (Beograd, 20. maj 1968) je srpska glumica. Roditelji su joj poznati književnik i akademik Antonije Isaković i književnica Leposava Milanin. Od porodice ima sina Antonija, i supruga Žarka. Kao glumica igrala u pregršt pozorišnih i filmskih ostvarenja: “Ženski orkestar”, “Razvojni put Bore Šnajdera”, “Seks […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now