Pogledajte Top 20 Fortnite igrača sa najvećom zaradom

admin
0 0
Read Time:43 Second

Ovih dana se srećemo sa gomilom Fortnite vesti koje govore o razvoju igre u esports pravcu, sa gomilom predstojećih turnira na kojima se vrte stotine hiljada dolara.

U tom duhu je došao red da vidimo koji su to profesionalni Fortnite igrači sa najdubljim džepom. Zarada se računa isključivo kroz takmičenja i nagradne fondove istih, pa tako ovde nećemo videti Ninju, koji se baš i nije nešto pokazao na prethodnim Fortnite turnirima. 

Prvo mesto po zaradi ubedljivo drži Tfue sa 465,425$ dolara, a za njim je Cloak koji zaostaje zaostaje za oko 50,000 dolara. Većina igrača sa najvećom zaradom je iz Sjedinjenih Američkih Država, a na ovoj top listi poslednji je Mitro sa 140,000 dolara, što svakako nije mala para. 

Ispod možete pogledati celokupnu listu igrača, a mi vam poručujemo da će se stanje verovatno promeniti nakon održavanja Secret Skirmish turnira.


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

NOVA PJESMA: SANCHO & ADOBELI & ENNA MUJEZINOVIĆ: “OČI BOJE MORA”

Fantastični sarajevski trio, Sancho, Adobeli i Enna Mujezinović su snimili novu pjesmu pod nazivom “Oči boje mora”. Pjesma govori o nesuđenoj ljubavi koju je bilo teško ostvariti zbog siline bočnih udara koje su pretrpjeli protagonisti ove pjesme. Iako pjesma govori o razdvojenosti, spot nam oksimoronskim podtekstom, tj. prikazima sarajevskih mostova […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now