Najigranije igre na Steamu u 2018. godini

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Pored liste igara koje se ostvarile najveću zaradu u 2018. godini, Steam nam je prikazao i listu igara koje su imale najviše igrača u jednom trenutku.

Igre su podeljene u četiri grupe. A sada ćemo pogledati koji naslovi su imali najveći broj korisnika u istom trenutku. 

Verujem da bi mnoge fanove zanimali neki veći brojevi, kada su u pitanju najigranije igre, ali ovoga puta u prvu kategoriju spadaju igre koje su u jednom trenutku imale više od 100,000 korisnika. Neki naslovi sa ove liste su zabeležili mnogo veće brojke od 100 hiljada igrača, pa pored očekivanih igara kao što su Dota 2, PUBG, CS:GO, na ovoj listi nalaze se i Rainbow Six Siege, Path of Exile, GTA V, Realm Royale, Warfrafe, Monster Hunter World i legendarna Valveova igra Team Fortress 2. 

Na drugoj listi nalaze se naslovi koji su imali više od 50,000 igrača u jednom trenutku. Interesantno je da je Sports Interactive oborio tu cifru sa svoja dva naslova: FM18 i FM19. Ovde se nalazee još i Rocket League, Kingod Come Deliverance, Garrys Mod, pa čak i Artifact, koji je nakon svog izslaska masovno gubio igrače, da bi sada ta brojka iznosila oko 5 hiljada. 

U igrama preko 25,000 aktivnih igrača nalaze se i neki noviji naslovi, pa čak i igre starije od 15 godine. Tako da tu možemo naći Fallout 4, Witcher III, a pored njih stoji i Counter Strike, koji je izašao davne 2000. godine. 

Neki naslovi na ovim listama su definitvno i podbacili, pa se verovatno nalaze sa manjim brojem igrača nego što su početno očekivali. 

Na koju igru ste vi u 2018. godini potrošili najviše vremena i koja igra vas je najviše razočarala u prethodnoj godini?

izvor : B92

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Hleb za kasnije - čovek za odmah!

Nije fraza – za sreću je zaista potrebno malo! Manje od 50 dinara, verujte! Mislim, nije to cena sreće već ljudskosti i saosećanja sa najugroženijima među nama – gladnima, a takvih je, nažalost, svakim danom sve više! O čemu pričam, odnosno, pišem?! O onome o čemu telalim svake druge nedelje, ali ova […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now