UOČI PRAZNIKA! ANGELINA PETROVIĆ: ŽIVOT NIKAKO NE SME DA SE PRETVORI U LOŠE VREME ŠTO NAS TERA DA SE SAKRIJEMO ISPOD NASTREŠNICE I ČEKAMO DA PROĐE!

admin
0 0
Read Time:2 Minute, 2 Second

Književnica Angelina Petrović odlučila je da malo odmori, te je otišla put Dubrovnika i Tivta. Bez obzira što ima dvoje odrasle dece, odlučila je da po povratku iz Banja Luke gde je bila na Sajmu knjiga, odmah kupi avionske karte za njih troje. 

Zaista sam tokom prošle godine puno radila. Imala veliki broj promocija. I bez obzira što me u potpunosti ispunjava druženje sa mojom čitalačkom publikom, ipak čovek treba da nekad povuče ručnu i odmori se malo. Taj odmor će mi svakako dobro doći kako bih obnovila energiju i konačno završila novi, osmi po redu roman, “USPAVANKA ZA MRTVE”, rekla je Angelina i nastavila. 

Moja deca su pored publike, najveća inspiracija. Oni su životna, a publika poslovna. U oba slučaja dobijam toliko ljubavi, da mogu slobodno reći da sam srećna žena. To ne podrazumeva da mi je u životu sve išlo savršeno, ali sam se trudila da i u bolu i patnji, budem dostojanstvena. Jednostavno, ja pre svega kao majka na to nemam prava, da tugujem, a i nisam takav tip. Kakva god da je situacija, radije ću se potruditi da potražim tračak svetlosti koji će me voditi napred, nego da sedim kod kuće i prekorevam svoju sudbinu. Sve predstojeće praznike ću svakako provesti sa svojom decom i neizmerno se tome radujem.  Mi smo zaista neverovatno povezani, oni su moja najveća podrška i neodvojivi deo mog života. 

Onda smo se dotakli i teme s početka razgovora, a to su praznici.

Božić je sigurno moj omiljeni praznik jer tada je cela porodica na okupu. Volim da ispoštujem sve tradicionalne običaje, koliko mi to mogućnosti i znanje dozvoljava. Najvažnije je da smo svi tu, da se oseti jedna harmonija, porodičan mir, pa je samim tim i sreća neizostavna. Moja porodična slava je Sveti Stefan (9.januar), a to je i dan rođenja moje ćerke Stefane. Tako da januar doživljavam kao mesec spokoja, mira i svega onog što u sebi nosi simbole anđela. Život nikako ne sme da se pretvori u loše vreme što nas tera da se sakrijemo ispod nastrešnice i čekamo da prođe, već da tokom trajanja pravimo i one teške korake kroz bespuće sve do svetlosti. Svi moji putevi liče na tumaranje nevremenom. To me čini mudrijom. Neka to bude moja poruka svim vašim čitaocima u Novoj godini, završava na kraju Angelina Petrović.

Nakon kratkog odmora, ona se vraća svojim poslovnim obavezama, ali je to svakako ne opterećuje jer uživa u svemu što radi.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

POZNATI O POZNATIMA ZA 2018-TU

DANIELA BORACHEVAautor i voditelj 1DESETKA Grand TV, bugarski Top Model NIKOLINA KOVAČ I SAŠA KAPOR estradni umetnici VLADIMIR DI KRUPSKY: dizajner & stilista JOVANA JELOVAC CAVNIĆglumica & tv voditelj HappyTV MILENA PLAVŠIĆestradni umetnik GORDANA DRAGIŠIĆ numerolog, tarot tumač

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now