KNJIŽEVNICA ANGELINA PETROVIĆ PREDSTAVIĆE SVOJA DELA NA DVADESETOM SALONU KNJIGE I GRAFIKE U PIROTU!

0 0
Read Time:56 Second

U susret dvadesetom salonu knjige i grafike u Pirotu, koji će biti održan u periodu od 14. – 20. februara u sportskoj dvorani “Kej”, kontaktirali smo književnicu Angelinu Petrović koja će tamo predstaviti svoja izdanja:

– Zaista sam srećna što ću biti u prilici da se družim sa ljudima u Pirotu na još jednom divnom Sajmu. Volim da istaknem da mi druženje sa mojom čitalačkom publikom daje neverovatnu snagu i ponosna sam što se broj ljudi koji se interesuju za moj rad povećava iz dana u dan. To je znak da sam na dobrom putu i da moram biti istrajna, bez obzira što nekada nije lako. Sama sam izabrala ovaj poziv i ne žalim se. Šta više, uživam.  

Angelina Petrović biće svih sedam dana tamo, ispred svoje izdavačke kuće “Cepelin”, gde će imati i svoj štand. 
Takođe, Angelina će svoj boravak u Pirotu iskoristiti i kako bi gostovala na njihovim lokalnim i regionalnim televizijama. 
Nakon povratka, ovu književnicu očekuju finalne pripreme za objavljivanje novog romana “Uspavanka za mrtve”.

Tako da ćemo najverovatnije već sredinom proleća biti u prilici da uživamo u još jednom književnom delu ove, sve priznatije književnice. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

SANDRO MARKOVIĆ: BRANKO KOCKICA U 10h OBAVEZNO SE GLEDAO

Ime i prezime: SANDRO MARKOVIĆ Zanimanje: Dr spec sportske medicine, muzička grupa PRSLOOK AGAIN, autor i voditelj emisije PRSLOOK AGAIN K::CN DETINJSTVO PAMTIM PO… Moje detinjstvo bilo je prelepo. Odrastao sam u gradu na obali mora koji ima dušu a zove se Split. Dioklecijanova palata nam je bila kao “babina […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now