KRUPNIM KORACIMA U INTERNACIONALNE VODE

0 0
Read Time:44 Second

Đenana Mesić, dizajnerica iz Bosanske Krupe koja svečane haljine predstavlja kroz specifične krojeve i najfinije materijale poput svile, satena, tila a pri tome ručno oslikava svaki komad, nakon autorske revije u Starom gradu Pset u Bosanskoj Krupi, napravila je veliki korak i kolekciju izložila u Baselu u Švicarskoj na Međunarodnom festivalu kulture na kom su se našli učesnici kako iz BiH, tako i Švicarske, Italije i Holandije!

” Snovi postaju stvarnost ukoliko radimo na tome da ih ostvarimo. Ponuda je došla iznenada a na procenu moje PR-ke Jelene Govedarica , prihvatila sam poziv i sretna sam zbog toga. Za kratko vreme izašla sam iz okvira BiH sa svojim radom i u Švicarskoj okupila značajnu klijentelu. Sretnaaaa, rekla je za kraj Đenana”.

Po slikama i snimcima zaključujemo da je vladala pozitivna energija na svakom koraku a Đenana i Jelena obradovale su nas sa slikama istorijskih znamenitosti Basela.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

ANGELINA PETROVIĆ: KADA BI PISAC BIO PERFEKCIONISTA, VRLO BRZO BI SE POSVAĐAO SA UMETNOŠĆU!

Književnica Angelina Petrović, nedavno se vratila iz Banjaluke gde je predstavila svoje romane. Glavni fokus je svakako bio na najnovijem romanu, koji se pojavio u prodaji pre nekoliko dana, a zove se “Uspavanka za mrtve”. Zanimljivo je da u pitanju žena koja se sa skoro svake promocije ili Sajma vrati […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now