Koliko puta vas je neko prevario?

admin
0 0
Read Time:55 Second

Danas bih da pričamo o nekoj drugoj temi. O prevari. Koliko puta vas je neko prevario? Slagao? I da li ste oprostili?

Pričajmo o prevari u ljubavi. Šta vam se sve sruši? Snovi. Nade. Maštanja. Vaše telo obuzme čudan mrak. Posivite. Poplavite. Telo vam drhti. Plakali biste, ali? Uvek postoji to prokleto ali.

Volim, ali… Zelim, ali… Samo 3 slova, a tako velika barijera. Zašto u ljubavi postoji ali? Da. U ljubavi ne sme da postoji ali. Jer to više nije ljubav.
Umreš.

Setiš se lepih stvari.

Oživiš.

Feniks se uvek podigne iz pepela. Nikada iz vatre.

A da li povredjujemo sebe vraćanjem na staro? Ne. Nadogradjujemo svoju ljubav, koja se, mozda, u nekom trenutku ugasila za oboje. I dajemo joj novu sansu koju trebamo iskoristiti na najbolji mogući način.

Treba naglasiti da nekad ne uspeva sve iz prvog puta, ali treba biti istrajan u ljubavi, ako smo sigurni da je ona prava. A ako nije? Ako nismo sigurni? Onda samo pusti. Pusti nek vreme odradi svoje. Nek otera u zaborav. A sebi ostavi ranu koja će teško da zaceli. 

Ajša Mostarac
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Dok zarade u svetu rastu, naša LoL scena stagnira

Kada su profesionalni esportisti počeli da zarađuju šestocifrene svote novca, viđali smo mnoštvo naslova na raznoraznim portalima o izuzetno brzom razvoju esport industrije. Danas međutim, takva zarada je postala standard, a ljudi su počeli drugačije da razmišljaju o njihovim platama. Nekoliko stotina hiljada dolara više nije ni vredno pomena. Kako […]

Subscribe US Now