JANA NASTUPILA U SLAVONIJI!

Semir Kaljic
0 0
Read Time:51 Second

Nakon dugoočekivane najave, klub IQ iz Slavonskog Broda konačno je ugostio folk zvezdu Janu Todorović. Svi stolovi u klubu za ovaj preduskršnji spektal danima prije bila su rezrevisani. Pravi haos i pometnja je nastao izlaskom na scenu kraljice diskoteka. Publika iz svih krajeva Hrvatske i dijaspore horski u sav glas pevala je sve njene pesme.

Iz minuta u minut redala je svoje hitove. Nakon završetka koncerta usledila je opšta navala za fotografisanje i razne selfije. Jani kao pravom profesionalcu nakon višečasovnog pevanja nije bilo nimalo teško da ispoštuje sve svoje fanove. Svi su bili prezadovoljni koncertom, komentari oduševljena čuli su se na sve strane.

-Zaista jedna divna dama, zadovoljstvo je bilo doći i slušati njene pesme, komentar je Marije iz Splita. Ona uvijek napravi fantastičnu atmosferu, sa oduševljenjem dodaje i Marko iz Zagreba. Nijedan njen koncert ne propuštamo jer znamo šta je kvalitet, prokomentarisali su i drugi posetioci iz Makarske, ali i razni drugi komentari oduševljenja gostiju iz dijaspore koji su svoj praznik započeli upravo sa jednom od najtraženijih pevačica današnjice.


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Najhrabrija majka Balkana!

Najhrabrija majka regiona ako ne i Balkana, Sara Prelivic je na ovogodišnjem ‚‚Fashion week‚‚ -u predstavila kolekciju proleće – ljeto njenog brenda ‚‚I and I‚‚ . Brend je naravno dobio ime po njenim kćerkama te s toga se radi o dječijoj kolekciji veselih boja i prijatnih materijala . Djevojčice Irma […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now