KOME JE DANAS LAKŠE, TEŽE?

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Gosti Naše Nedelje ovog vikenda su Uroš Jovčić, Miloš Vlalukin, Ena Popov, Slavko Banjac i Veljko Kuzmančević a tema: Kome je danas lakše , teže  muškarcima ili ženama ?

Naša ekipa propratila je revije Irene Grahovac i Bate Spasojevića. Razgovarali smo sa Lenom Kovačević i saznali njene nove planove , dok nam je Jelena Govedarica najavila  modni spektakl u Prijedoru.

Goste u studiju pitali smo

Kažu  od žene  se očekuje  da bude dobra majka, da gradi karijeru, izgleda lepo, da kuća  blista, da bude savršena supruga. Da li je ovo pobrojano razlog da žene budu pod većim stresom od mušakaraca ?

Dosta momaka mlađe generacije, misli da nema uspeha sa ženama  jer nemaju dovoljno para, nemaju kola…  Da li žene  danas manipulišu svojom lepotom i izgledom kada je posao u pitanju?

Jesu li žene  danas agresivnije? I da li to vodi zameni teze, da je žena  ipak lepši  i nežniji pol?

Da li treba da postoji podela poslova u kući na muške i źenske I zbog čega žena  nešto u kući ‘mora’, a muškarac  ne? Zbog čega  okolina ženu koja plače doživljava kao emotivnu ženu , a ukoliko muškarac  plače on je slabić?

Gledaoci će uživati i u razgovoru sa mladim pevačem Ristem Risteskim

TV Naša 07.04.2019 u 16h
Urednik emisije Uroš Markov
Voditeljka Drina Pešić

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Poznata urednica i bivši model podržala dojenje u javnosti

Jovana Šipčić, novinar i urednik portala JollyWoman, a nekadašnji model, podržala je fotografijom na instagramu dojenje u javnosti.Jovana je postala mama pre par meseci i u opisu svoje fotografije je istakla kako se na početku mučila sa dojenjem i obavezama. Da je svog sina dojila samo u stanu i da […]

Subscribe US Now