PERFORMANS ŽENA U ŽIVOTU JEDNOG MUŠKARCA OSVOJIO PUBLIKU

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

Modno – scenski performans ŽENA U ŽIVOTU JEDNOG MUŠKARCA  oborio je publiku sa nogu, koja je ispunila Prijedorsko Pozorište do poslednjeg mesta. Internacionalni show sa gostima iz BiH, Beograd, Podgorica i četiri meseca priprema odjeknuo je daleko.

Priča o prijateljstvu, svadbama, razvodima ali i kako zaslužimo tako i starimo , osvojila je publiku koja je smenjivala aplauze i smeh. Fingirani izbori za najmamu, najbaku, najženu doveli su brojne učesnice iz raznih profesija na modnu pistu a ‚‚Models by JG‚‚ su izneli priču jedne učionice kroz modu. Glumačku priču vodile su glumica Jovana Jelovac Cavnić ( Maša i medo) i autorka projekta koja je scenarista, koreograf, organizator  Jelena Govedarica.

Mušku kolekciju predstavio je dizajner Vladimir di Krupsky koji je poručio da uvek budemo svoji i drugačiji a čija kolekcija je iznesena kroz Jelenin san pre venčanja. Kolekcija maturskih haljina Snježane Vujinović prezentovana je kroz sećanje glumica na matursko veče.

Hrabra mama Sara sa svojim devojčicama Irmom i Ildom došla je iz Podgorice i oduševljena je učešćem i delom najmama u kom je učestvovala.

Dizajnerka yugoslovenskog glasa Brana Čavić kolekcijom Unska rapsodija predstavljena je kroz koreografiju potrage za haljinom za kumstvo ali i čarobnim kreacijama potvrdila svoj status cenjenog modnog imena. 

Muzički dio koji je kroz scenario predstavljen kao dio zabave uz tv dve drugarice i brako-razvodna parnica, iznela je pevačica Irma Sejranić. Modni brendovi TFY, AMC, Nicolas, Elipsa  predstavili su nove kolekcije. Voditeljski dio pripao je Dijani Đordjević sa K::CN.

Jovana Jelovac Cavnić izjavila je da su ovakvi projekti zapravo dokaz o pomeranju granica gledanja na modu i da joj je bila čast biti akter zajedno sa autorkom.Brana Čavić :”Poštujem rad Jelenin i  došla sam da upotpunim koncept jer je ona neko ko nudi nešto inovativno i drugačije i ko je pomerio granice mode.

“Di Krupsky je potvrdio svoje oduševljene od prošlog puta kada je učestvovao a Sara istakla zahvalnost na gostoprimstvu i pozivu.


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

NOVI SINGL NESKOHA „NEK SVIJET ČEKA“ SA SNAŽNOM PORUKOM ZA BOLJE DRUŠTVO

NesKoH, bosanskohercegovački kantautor, u saradnji sa Hayat Productionom predstavlja svoj novi singl. Živimo u vremenu u kojem je sve postalo ubrzano. U ovoj internetskoj eri, koja nas tjera da postanemo ne samo korisnici nego i ovisnici o Facebook-u, Instagramu, mailovima, porukama i svim popratnim medijima, lahko se možemo izgubiti i […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now