BANE BOJANIĆ ISKRENO: „Srećan sam što me publika nije zaboravila“!

admin
0 0
Read Time:55 Second

Kada se povukao pre 17 godina sa estradne scene, oženio i odselio u Ameriku, Bane Bojanić je za sobom ostavio nezavršenu priču o svojoj karijeri. Da je tako, dokazalo se kada je rešio da se vrati, a publika ga dočekala širom raširenih ruku. Sve to vreme, dok je bio van estradnih dešavanja, njegove pesme su se slušale širom regiona na radio i te stanicama.

Pesma „Neka“, sa kojom se vraća na scenu, napravila je pravu pometnju među publikom. Iako je vreme pesama u potpuno drugačijem ritmu, Bane Bojanić je za samo par dana osvojio publiku novom pesmom, a pregledi na mreži YouTube se množe neverovatnom brzinom.

„Iznenađen sam onim što me dočekalo. Dosta stvari se promenilo, sada internet vodi glavnu reč, uslovi poslovanja su drugačiji, ali je jedno sigurno, publika je željna i uvek spremna za dobru pesmu, što se potvrdilo na pesmi „Neka“ – rekao je Bane u jednom dahu. Bojanić namerava da nastavi ozbiljno tamo gde je stao, pa će posle nove pesme, uslediti još nekoliko pesama, koje je već snimio, a kako zvuči njegova nova pesma, poslušajte u nastavku.

Bane Bojanic – Neka

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Bojan Tomović podržava legalizaciju marihuane

Pevač Bojan Tomović (37) nastavlja da šokira region svojom brutalnom iskrenošću. Nakon priznanja da boluje od Bipolarnog poremećaja, da se razveo nakon 13 godina braka i to da bi psihički spasio svoju ženu od samoga sebe, da ne želi da ima decu jer Bipolar nasledan pa ne bi podneo da […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now