NENAD ŠKUNDRIĆ: POŠTUJEM RAD SVIH KOLEGA, ALI NE POŠTUJEM SVE KOLEGE!

admin
0 0
Read Time:2 Minute, 17 Second

Nenad Škundrić je u tišini spremao svoje projekte i onda kada je prvi bio gotov rešio je da nam ga i predstavi. U pitanju je net radijska emisija “SVE PO SPISKU SA ŠKUNDRIĆEM”, koja se emituje na radio stanici “VIBE” i možete je slušati svakog četvrtka putem linka http://gamecraft.me/test/ ili za područje Beograda i Južnog Banata putem COOL radio stanice, na 107, 7FM. Zanimljivo je da ova emisija postoji nešto više od dva meseca, a da se već svojim prvim emitovanjem pozicionirala među najslušanijim radio emisijama, što danas već jeste, i to ubedljivo. 

Nenad Škundrić nema konkurenciju i što pre to svi shvate olakšaće sebi i privatni i poslovni život. Namerno pričam o sebi u trećem licu jer dan je apsolutno propao ukoliko ne iznervirate makar jednu osobu. Sve i da hoću, ne mogu imati kolege, jer ja ne vidim kolegu ili koleginicu koja je sposobna da podjednako uspešno radi sve ove stvari kojima se ja bavim.  Dokazao sam da talentom, radom, upornošću i verom u sebe možete da ostvarite svoje snove, a da vam više nije potreban “krevet” za uspeh. Znam koliko mogu i koliko znam i toliko se pružim, nikada ne bih išao preko svojih mogućnosti. Zato ajmo to da postavimo ovako, poštujem rad svih svojih kolega, ali ne poštujem sve kolege, izjavio je Škundrić.

Više od pola decenije bavim se javnim poslom, bilo je tu svega i svačega, pa i čuvenih tužbi koje sam podnosio i naravno sve ih i dobio u svoju korist. I onda ja sve ove pametnjakoviće pitam kojima smeta moja drskost i iskrenost, kako je moguće da sam u samo jednoj godini ja podneo više od četrnaest tužbi, a niko nije podneo protiv mene? Zato što uvek govorim istinu koja je dokumentovana. I zato što ukoliko se bilo ko meni zameri, imaće ozbiljnih problema jer ne dozvoljavam mrlja da padne na moj rad i karijeru baš iz razloga što su sve to rezultati sopstvenog rada i neprospavanih noći, a rezultati mojih kolega su uglavnom došli nekim zaobilaznim putem. Svakako da je i tu bilo talenata, ima ih i danas, ali talenata druge vrste.

Znate onu “tresla se gora, rodio se miš”, kada su moje “kolege” u pitanju mogu da primenim izreku “tresao se krevet, rodio se miš”, završava na kraju Škundrić i napominje da je jako srećan što posle ovoliko godina rada i borbe u svakom smislu, više nije sam, već može apsolutno da se osloni na svoju medijsku kuću TOPMEDIA, tako da će svaki naslov ili izgovorena reč upućena Škundriću, a da nije istinita, završiti na sudu. Samo što će ovoga puta on biti pošteđen mnogih stvari, a više se fokusirati na umetnost, ono što i najbolje radi, kao i marketinški deo kompanije TOPMEDIA. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

NAKON REALITY-ja POLITIČKE VODE

Darija Rajković prepoznatljiva po učešću u Reality-ju Parovi i to dve sezone a sada u političkim vodama, ističe da je u reality ušla kako bi predstavila sebe i grad iz kojeg dolazim a i Republiku Srpsku. Navodi da nije poznata po aferama jer poštuje svoju porodicu. – Osoba sam koja […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now