Pevač “Kao Kao” benda Marko Simičić otkrio je u radijskoj emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem” da su mu pretili pištoljem.

admin
0 0
Read Time:36 Second

Autor, voditelj i muzički urednik emisije Nenad Škundrić između ostalog postavio je i pitanje da li je Marko imao neke neprijatnosti na nastupima. Bez obzira što u prvom trenutku nije želeo o tome da priča, Škundrić je bio uporan, pa je na kraju Marko ispričao sledeće:

Svašta se dešavalo na nastupima. Ali ako moram da izdvojim jednu situaciju koja uopšte nije bila naivna, to je kada mi je jedan čovek prišao i rekao da će mi pucati u stomak. Kada sam ga upitao zašto, samo mi je rekao, eto, onako. Srećom do toga nije došlo, malo se više popilo pa verovatno nije ni bio svestan šta je uradio. Kasnije je prišao da mi se izvini, priznao je na kraju Marko Simičić.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

"Afrodita" osvaja Balkan!

Mladi i perspektivni pevač koji nam dolazi iz Nemačke, Lunatic je pre par meseci uradio pesmu “Afrodita” koja je za kratko vreme skupila preko 160 000 pregleda na YouTube i postala veoma slušana po klubovima kako na Balkanu tako i u dijaspori. Na zvaničnom instagram i facebook profilu Roberta Lunatic-a […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now