ANGELINA PETROVIĆ U ISTO VREME PROMENILA I SVEŠTENIKA I DŽELATA?

admin
0 0
Read Time:45 Second

Poznata književnica Angelina Petrović, nakon odmora, nastavlja sa aktivnim radom. Trenutno su u štampariji dva njena romana, koja ste imali prilike da pročitate, samo što su ovaj put izmenjenih korica. U pitanju je roman “Dželat” koji se štampa u petom tiražu, a mnogi Angelinini čitaoci, upravo ovaj roman smatraju njenim najkompleksnijim delom.

Drugi roman koji će doživeti svoju vizuelnu promenu je “Sveštenik” i ovo je njegovo četvrto izdanje. I ovaj put romane će objaviti Angelinina izdavačka kuća “Cepelin” dok ona s nestrpljenjem očekuje da sve bude završeno.

Kada su u pitanju njeni ostali romani “Psiha“, “Koža” i “Neoprošteno“, rade se takođe novi tiraži, s tim što će vizuelno ostati nepromenjeni.

Inače, već u sredu, 03.07.2019. od 19h Angelina Petrović održaće promociju svog romana “DUHOVI DUŽ DRINE” u čitaonici Narodne Biblioteke u Pirotu.

U programu učestvuju i novinar Snežana Manić, književnik Nataša Panić, kao i direktor biblioteke Nadica Kostić.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

DOK LETUJE U EGIPTU, SPREMA SE VIDEO IGRICA SA NJEGOVIM LIKOM

Zoki Šumadinac vlasnik mega hita Autotune kao i hita Zoki kralju je na zasluženom godišnjem odmoru u Sarm El Seiku u luksuznom delu Egipta. Saznali smo gde se krije i odmah smo ga kontaktirali da nam kaže utiske o samom Sarmu ali i o tome šta nam ovaj mega star […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now