DOK LETUJE U EGIPTU, SPREMA SE VIDEO IGRICA SA NJEGOVIM LIKOM

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second

Zoki Šumadinac vlasnik mega hita Autotune kao i hita Zoki kralju je na zasluženom godišnjem odmoru u Sarm El Seiku u luksuznom delu Egipta. Saznali smo gde se krije i odmah smo ga kontaktirali da nam kaže utiske o samom Sarmu ali i o tome šta nam ovaj mega star priprema po dolasku sa godišnjeg.

– Kako je biti u čuvenom turističkom mestu koje je više od decenije bilo zatvoreno za turiste iz Evrope pa i Balkana?

Zoki: Pre svega hvala vam što ste se potrudili da me kontaktirate dok sam na odmoru, iako sam se pobrinuo da odem u tajnosti. Svakako za vas sam uvek tu ….. dok za mnoge samo sam tu tu tu hahaha. Fantastično je zaista sve, prezadovoljan sam i prosto uživam sa mojim naslednikom.

– Šuška se na estradi a i medju novinarima da puno novog pripremaš. Hoćeš li nam otkriti nešto?

Zoki: Hahah možda hoću, možda neću……. Da, u pripremi su dve nove pesme, jedna duetska koja će ponovo pomeriti estradu kao i jedna moja letnja solo pesma. Završava se i jedna fantastična video igrica gde sam ja glavni akter!

-Zoki ulazi u jedan od rijalitija! Da li je to tačno?

Zoki: Da, pozivi su pristigli sa svih strana, prosto se utrkuju oko ponude za moj ulazak. Svakako planiram ući u jedan rijaliti od septembra kako bih ljudima i mojim fanovima pokazao pravog Zokija! Sreća u nama samima, sreću nosimo u sebi a kad nosiš pregrst sreće u sebu, logično je da pozitivne vibracije širimo svima. Prava sreća je ustvari usrećiti i uveseliti druge. Ništa nas ne košta a drugima obogaćujemo svest i životnu energiju. Za kraj samo želim da pozdravim sve čitaoce portala Balkan Starsa i da im poželim prijatno – ugodno leto. Širite pozitivne vibracije dragi moji, širite ljubav i to ce vam vratiti kao bumerang, poručio je simpatični Šumadinac!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Amra Silajdžić-Džeko oduševila izgledom u kupaćem kostimu

Amra je u Dubrovniku sa svojim suprugom Edinom Džekom i svojom djecom Sofijom, Unom i Danijem.  “Ako volim sebe, volim i tebe. Ako volim tebe, volim i sebe”, napisala je Amra pored fotografije.  Amrini followeri bili su oduševljeni njenim izgledom, pa su se u komentarima nizale sve same pohvale na […]

Subscribe US Now