Neno Murić u avgustu na crnogorskoj turneji!

admin
0 0
Read Time:42 Second

Neno Murić ovo ljeto rezervisao je za nastupe, ali je našao vremena i da se posveti autorskom radu. Početkom avgusta pjevač odlazi na mini turneju po Crnoj Gori, koja kreće u nedjelju, 4. avgusta iz Rožaja, njegovog rodnog mjesta.Murić u međuvremenu završava i novu pjesmu koja nosi naziv “Prokleto sam tvoj”, čiji je autor Edi Ramičević. 

“Ramičević je čovjek koji je sarađivao sa Tropiko bandom, Dženanom Lončarevićem, Marijom Šerifović i brojnim drugim poznatim pjevačima iz regiona. Prateće vokale u pjesmi otpjevala je Ivana Selakov. Pjesma je moderna, nosi popularan zvuk koji slušamo u nekim od svjetskih hitova. Numeru radimo u vrhunskoj produkciji i veoma sam zadovoljan kako sve skupa zvuči. Promocija je planirana najesen”, otkriva Murić.

Osim svirke u njegovom rodnom Rožaju, Murić planira i druženje sa sarajevskom publikom koje je zakazano za 7. avgust na Trgu Alije Izetbegovića.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Darko Lazić ne vjeruje da će ozdraviti

Darko Lazić imao je prije godinu tešku saobraćajnu nesreću, koju je jedva preživio. Polomljena karlica je srasla, pluća su se oporavila, slezena je izvađena, ugrađen mu je vještački kuk, ali se funkcija u desnom stopalu nije vratila. – Svi kažu da će biti bolje, ali ja u to ne vjerujem. […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now