YOUTUBE SENZACIJA ZOKI ŠUMADINAC ULAZI U REALITY, A EVO I U KOJI!

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Jedini  kome je pošlo za rukom da za samo tri dana baci estradu na kolena, da se mediji utrkuju ko će pre dobiti intervju  je Zoki Šumadinac, vlasnik mega hita AUTOTUNE. Po saznanju da je ugovor potpisan, odmah smo nazvali Zokija i malo popričali sa njim.

– Špekuliše se  da Zoki ulazi u reality na jesen, kako ne bi smo nagađali, pozvali smo Zokija kako bi  dobili informacije iz prve ruke.Zoki: Dobio sam  ponude od obe produkcije sa izvanrednim uslovima, koji se ne odbijaju. Nešto bolje uslove sam dobio od Željka Mitrovića, inače velikog lafa i našli smo se na obostrano zadovoljstvo. Početkom septembra ,Bože zdravlja , useljavam se u Šimanovce. Televizija Happy je godinama bila na mojoj strani i njima nisam okrenuo leđa ali sam veći podvig osetio u Zadruzi, za sada je tako.

– Da li možemo znati koliki ti je nedeljni honorar i uslove boravka u Zadruzi3?

Ma mnogo mi je veliki hahahah . Ja sam zadovoljan sasvim i stoga sam i potpisao ugovor. Što bi  Dara rekla – puno košta hahahah, našalio se Zoki.

-Da li se nadaš pobedi?

Ne , apsolutno se pobedi ne nadam i ne ulazim radi pobede. Mislim da neću ni biti do kraja. Neka pobedi najbolji koga publika izabere  , završio je  Zoki u svom poznatom i vedrom duhu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Joca Stefanović održao koncert u diskoteci “Cotton Big“ u Prijepolju!

Poslednju subotu u julu obeležio je mladi i talentovani Joca Stefanović. Joca je pevao preko tri sata bez prestanka, a nakon toga slikao se sa armijom devojaka. Ređale su se pesme koje je Joca lično komponovao kao što su “Imati pa nemati“ , “Niko i neko“ i mnoge druge hitove!

Subscribe US Now