Prvi Crnogorski portal proslavlja prvi rođendan

admin
8 0
Read Time:36 Second

Kažu ljudi najteže je početi, e pa baš tako je i bilo. Mesec Maj prošle godine, velike dileme i internet nepoznanice. Razmišljao sam kako da nazovem sajt, šta da ubacujem, kako vizuelno da ga opremim, gde naći iskusne novinare.. Sve je to iza nas, sada je vreme da gledamo napred, ekipa je na okupu, Crna Gora je uz nas, prvi smo počeli, trudićemo se da ostanemo prvi – rekao je direktor portala mondovizija.meSemir Kaljić.

Balkan Stars kao vodeći lider internet medija u Srbiji, ali i regionu i šire, zajedno sa mlađim rođakom proslavlja prvi rođendan.

Ekipa BALKAN STARS portala, čestita Mondoviziji prvi rođendan uz želje da svaka sledeća godina bude uspešnija od prethodne. U to ime živeli.

Happy
Happy
50 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
50 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Hayat Production predstavlja treću pjesmu Dječijeg hora „Pačići“ sa albuma Muzička slikovnica

Nakon što je Dječiji hor “Pačići” povodom Dana planete Zemlje objavio pjesmu “Majko Zemljo” i obilježio početak mjeseca maja svojom drugom pjesmom pod nazivom “Miriše mi maj”, sada vam Dječiji hor „Pačići“ i prijatelji predstavljaju treću pjesmu sa njihovog nadolazećeg albuma „Muzička slikovnica“ koja se zove „Vrata od radosti“. Autor […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now