Marijana Zonjić uradila novu pesmu!

Semir Kaljic
0 0
Read Time:54 Second

Učesnica rijaliti programa ZADRUGA, Marijana Zonjić je na društvenim mrežama najavila svoju novu pesmu! Finalista Zadruge ekskluzivno za Balkan Stars!

Kako si zadovoljna pesmom ? Ko su saradnici na tvojoj novoj pesmi ?

Pesma je završena, uskoro će biti premijera za koju sam uradila i spot. Mislim da je ovo nešto najbolje od mene! Pesma nosi naziv HOLLYWOOD. Muziku, tekst i aranžman radio je Džavid Ljubovci! Nadam se da će moji prijatelji i fanovi biti zadovoljni !

Bila si učesnik rijaliti programa ZADRUGA, tvoji utisci i kada bi dobila poziv od produkcije da li bi ponovo ušla u kuću?

Biti deo tako velikog projekta je za mene predstavljalo neko novo iskustvo. U kući sam upoznala dosta ljudi sa kojima sam i nakon izlaska ostala prijatelj i to će trajati ! Poziv ako bi dobila naravno da bi pristala jer je to ipak najgledanija emisija na Balkanu i bilo bi mi zadovoljstvo ako budem opet deo tog projekta!

Poruka za tvoje fanove ?

Hvala Vam za podršku koju ste mi pružali dok sam bila u kući i koju mi i dalje pružate! Ljubim Vas i volim puno !

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

NOVO IZDANJE KATARINE GRUJIĆ: Smršala i pokazala novu boju kose

Katarina je nakon ovoga vidno smršala, međutim, pjevačica ne dozvoljava svom organizmu da je slomi, te se uprkos svemu pojavila na žurki “Hello”-a u izdanju koje su svi zapazili. Naime, pjevačica je zablistala u zelenom odijelu, a svi su primjetili da ima nešto svjetliju kosu,ali i da je smršala.

Subscribe US Now