MOJ ŽIVOTNI IMPERATIV JE HRABROST!

0 0
Read Time:4 Minute, 29 Second

Vanessa Jelinski multitalentovana devojka iz Srbije pokazala je životu zube svojom borbom, obrazovanjem i talentima. Ona je režiser, scenatista, tarot majstor ali tu nije kraj! Šta je sve rekla za naš portal u nastavku pročitajte!

Multitalentovana si devojka. Koji svoj talenat si prvi prepoznala i kako je to izgledalo?

Moj prvi talenat su definitvno bile igranje video igrica i to sa 7 godina . Dobila sam Playstation prvi u to vreme i nikad više nisam prestala da igram igrice. Roditelji me gledali u čudu kako ja to sve znam a prvi put uzela dzojstik u ruke, stvarno su bili začudjeni sa mnom. Nakon toga su se nizali talenti kao što je pevanje, sport (najviše košarka, fudbal, rukomet, odbojka), jezici su se pokazali u vreme srednje škole, kada sam počela samostalno da učim japanski jezik kroz razne anime, serije, filmove, zatim je na red došao korejski. Spanski jezik sam naučila kroz gledanje serija sa mamom. Većim delom sam samouka.

Kad pišeš scenarija, režiraš, pa montiraš sve kao finalni proizvod na kojim temama je fokus?

Moja omiljena tema za pisanje scenarija je najviše romantika. Volim romantični-ljubavni žanr. Za početak posle fakulteta sam radila kao sekretarica režije i montažer serije Sindjelići koja je omaz serije Seranovi, i to spada u ljubavnu komediju. Meni je omiljena tema ljubav!

Na fakultetu imala si svoju autorsku emisiju. Kako je to izgledalo?

Moja autorska emisija se zvala “Veče sa Vanesom” gde mi je gost bio vodja grupe S.A.R.S Žarko Kovačević. Radili smo projekat iz jednog predmeta i bio je jako uspešan projekat. Pričali smo o nastanku grupe S.A.R.S i radili promociju njegovog tadašnjeg albuma. Bilo je zanimljivo raditi sa njim i sa svim kolegama tada.

Da li je tarot našao tebe ili ti tarot? Kako se to uči? Da li je to spoj dara,intuicije i znanja o značenju karata?

Konkretno za tarot, susrela sam se sa njim još tokom osnovne škole, ali nikad nisam razmišljala time da se bavim ili da ulazim u nešto dublje, više sam gledala to kao vid zabave. Te karte imam jako dugo kod sebe. Prvo su bile mamine, pa ih je ona dala meni, tako da sam ih nasledila. Ja uopšte nisam učila tarot, ja samo pogledam slike, nešto malo na youtube sam gledala i odatle čitam tarot bez nekih poteškoća. Rekla bih da je to dar koji je nasledan, i jaka intuicija. Nekad mi se desi da čak i ime sudjene osobe kažem. Bukvalno to dolazi samo od sebe.

Koje pitanje si morala nekome iz tarota da odgovoriš a da je bilo bolno za drugu stranu?

Pa uvek ima bolnih stvari kada se radi ovaj posao, najteže mi je bilo da kažem nekome da očekuje da će izgubiti nekoga!

Kako bi izgledao posao muzičkog producenta kada si ti u pitanju?

Biti muzički producent nije lako, ali je zanimljiv posao . Meni je barem na faxu bilo lepo raditi sa muzičarima, koji naravno imaju pripremljen aranžman, a oni koji nemaju e onda zna da bude naporno i to traje dugo. Kada se radi sa nepripremljenim ljudima, treba biti spreman da će se ostati u studiju više od 10 sati sigurno i da će tu biti i stresa ali bitno je to da na kraju sve ispadne kako treba.

Kako uopšte izgleda tvoj život? Šta je poruka svima koji ne žive život kako bi hteli? Kako bi ti objasnila ono što želiš da živiš?

Moj život nije lak. Nije lako raditi sa ljudima, pogotovo tarot jer većina ne veruje, ima raznih ljudi. Teško je doći do nečega. Iako imam fakultet i prosečnu ocenu 9 ja ne radim u svojoj struci, i jako je teško naći posao pogotovo na Balkanu u Srbiji. Moja zelja je da odem u inostranstvo jer sebe vidim tamo i bih se tamo uklopila. Želim da promenim svoj život! Ne želim da živim u zajednici sa sestrom zetom i njenim detetom , ne želim da živim u jednoj maloj sobici bez televizora. Želim da nadjem i pristojnog dečka, pa da to sve lepo krene. Poruka za sve je da je nekad potrebno strpljenje da bi se kockice posložile. Potreban je ogroman trud i cilj da bi se došlo do promene i željenog života. Primenjujte zakon privlačenja!

Da imaš čarobni štapić šta bi promenila?

Da imam čarobni štapić verovatno bih živela negde u inostrantsvu imala svoj mir, i lep život.Kada stanem pred ogledalo pomislim :”Bože koliko sam hrabra, mogu ja to”. A sa prolaznikom- šta će sada da me pita.

Šta pomisliš kad staneš pred ogledalo a šta kad se susretneš sa slučajnim prolaznikom?

Kada sam bila u osnovnoj školi uvek sam htela da budem Mjau mačkica koja je u centru pažnje i svi je vole i svi su zaljubljeni u nju. Verovatno sam u tim godinama htela dečka, a ja sam prvog dečka imala sa 19 godina.

Koju svoju osobinu ne volite i zašto?

Ne volim sšo sam pametna za većinu stvari. To zna da bude mana. Razumem se u kompjutere i da popravljam stvari i razumem dosta ljude, ne osudjujem, a mene generalno svi osudjuju za sve, zato i nemam prijatelje. I većina njih je ljubomorna na mene što sam ovakva.

Govorite više jezika. Recite nam Volim te na svakom od njih?!

Govorim 4, 5 jezika: I love you (Engleski); Aishiteru (japanski), Te Amo (Spanski), Sarang Heyo (Korejski), Ich liebe dich (Nemacki koji tek ucim), Ti Amo (Italijanski)!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Lansirana KOKO PREMIUM beauty linija!

Nakon lansiranja KOKO Be a natural beauty linije, koja je rasprodata u rekornom roku, na tržište je stigla nova, “KOKO PREMIUM” kolekcija! Proizvodi na potpuno prirodnoj bazi, pažljivo biranih sastojaka, osvojiće vaša srca. Iza ove linije stoji dama koja je, poslije 10 godina iskustva u radu sa vodećim svjetskim brendovima, […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now