Premijera novog spota Fatmira Sulejmanija i Goce Trzan 6. septembra u Importanne centru

admin
0 0
Read Time:49 Second

Fatmir Sulejmani i Goca Tržan snimili su duet pod nazivom “Ukus žene” koji će premijerno biti prikazan 6. septembra s početkom u 19:00 sati u centralnom holu Importanne centra.”Zvezda Granda” Fatmir Sulejmani u tajnosti je snimio duet sa poznatom pop pjevačicom, Gocom Tržan. Šokirao je svoje fanove kada je prvi put objavio fotografije sa seta snimanja novog spota za pjesmu “Ukus žene”. Za razliku od Goce kojoj je ovo još jedan duet u nizu, Fatmiru je ovo prvi duet u karijeri.

“Dragi prijatelji, došlo je vreme da najavim duetsku pesmu pod nazivom “Ukus žene” koju sam snimio s mojom dragom kolegicom Gocom Tržan”, napisao je Fatmir u opisu fotografija koje su nastajale na snimanju njihovog spota.

Tekst, muziku i aranžman za ovu predivnu numeru potpisuje naš poznati tekstopisac i kompozitor Amil Lojo, dok je spot radila ekipa Area 7 Entertainment iz Zenice. 

Spot će premijerno biti prikazan u Importanne centru u petak, 6. septembra, sa početkom u 19:00 sati.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Viki Vukić osvojila treću "Playboy Playmate" titulu!

Po treći put u Hrvatskom Playboy-u, (prvi put da se neko pojavi 3 puta u istoriji Hr Playboy-a), naša trostruka “Playmate” Viki Vukić ovog puta sa još vrelijim fotografijama za Vas. Da podsetimo, dva puta je u Playboy-u 2017. godine. Prvi put kao “Playmate” sa editorial-om na 8 strana, a […]

Subscribe US Now