Viki Vukić osvojila treću “Playboy Playmate” titulu!

Semir Kaljic
1 0
Read Time:59 Second

Po treći put u Hrvatskom Playboy-u, (prvi put da se neko pojavi 3 puta u istoriji Hr Playboy-a), naša trostruka “Playmate” Viki Vukić ovog puta sa još vrelijim fotografijama za Vas.

Da podsetimo, dva puta je u Playboy-u 2017. godine. Prvi put kao “Playmate” sa editorial-om na 8 strana, a drugi put, sa “Naslovnom” i “Playmate” editorial-om na 10 strana koji je bio veoma zapažen.

Sada u septembarskom broju Hrvatskog Playboy-a, Viki se pojavljuje sa svojim trećim “Playmate editorial-om koji mnogi smatraju najljepšim do sada!

Editorial je slikao istaknuti Crnogorski umetnik Miloš Zvicer, a šminku talentovana Jovana Đuković.

Snimalo se u prelepoj Boki Kotorskoj gde Viki inače provodi dosta vremena uživajući sa svojom porodicom. Uživa u prirodi, plivanju i noćnim izlascima, u mirnim restoranima pored mora. Veliki je ljubitelj životinja i ima ih u velikom broju u svojoj kući na samoj obali mora. Mnoge od tih fotografija možete videti na njenom instagram profilu gde ima veliki broj fanova.

Viki je istakla da će nas uskoro ponovo obradovati novim editorial-om i “Naslovnicom” za jedno inostrano izdanje “Playboy” magazina!

Biće to veliko iznenađenje! Do tada uzivajte u ovim predivnim fotografijama!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Rada Manojlovic i Emir Đulović spremili „Svadbu“

Rada Manojlović i Emir Đulović objavili su novi spot, za pesmu “Svadba”. Muziku i tekst potpisuje Saša Lazić a aranžman Aca Krsmanović. Poslušajte!

Subscribe US Now