IVAN GOLUŠIN: MOŽDA SAM „LUD”, ALI MENI TO MNOGO POMAŽE!

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Gostujući nedavno u radijskoj emisiji Nenada Škundrića “Sve po spisku sa Škundrićem”, voditelj Nacionalnog dnevnika televizije Pink, Ivan Golušin, između ostalog, izjavio je sledeće:

– U odličnim sam odnosima sa sopstvenim mislima. Izvežbao sam se da budem odlično. Svako mora da pronađe šta je to što ga čini srećnim, šta je to što ne zna i da prizna samom sebi da to ne zna. Pričam sa sobom, ali naravno u sebi, pa ako to znači da sam lud, neka bude, ali meni to mnogo pomaže. To su svakodnevna pričanja. Pokušavam da dam sebi odgovore na neka pitanja. U horoskopu sam vaga, a za njih kažu da vole pravdu, da je sve na svom mestu, i onda me vrlo često nepravda izmesti iz takta. Onda pokušavam da sebi obrazložim sve to, kako bih video gde je tu moja greška i da tu grešku ispravim. Umem da se izvinim. Meni to nikad nije bio problem. Ali mi je problem kada se neko ne izvini meni, ako je kriv. I onda to treba pomiriti u svojoj glavi i poći od stavke da smo svi drugačiji i da svako razmišlja drugačije. Ali kada sam shvatio to, pre nekog vremena, sada mi je mnogo lepo i lako. Mislim da je zdravo pričati sam sa sobom. Najlakše je reći sebi sve stvari, lakše sebi kažeš neku istinu, nego najboljem drugu, drugarici, ženi, ili kome već, uvek sebi lakše kažeš, pa i ono najgore, jer znaš da si čuo samo ti. I onda kada sve to izgovoriš, to dobija taj oblik stvarnosti, jer je u reč pretvorena, i ako ti se sad to ne sviđa, onda menjaš, ako ti se sviđa, onda bilduješ to. Bar ja tako gledam. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Safet Alija ekskluzivno za Balkan Stars!

Iza Vas je velika karijera, Vaše pesme se idalje pevaju! Kako je izgledao Vaš početak? Nakon služenja vojnog roka u Leskovcu 1988. godine upoznao sam velikog tekstopisca Stevicu Spasića koji mi je ponudio saradnju i još kao vojnik snimio sam prvi album za Radio televiziju Skoplje pod nazivom “Ja sam […]

Subscribe US Now