Karleuša poslala poruku Severini: “Nemam riječi, bruka i sramota”

admin
0 0
Read Time:38 Second

NAKON što je sutkinja Tea Golub jučer donijela privremenu mjeru i odlučila da sin Severine Kojić i srpskog poduzetnika Milana Popovića nadalje živi s ocem, mnoga poznata imena sa scene uputila su poruke podrške pjevačici putem društvenih mreža.

O svemu su se raspisali i srpski mediji, a slučaj je prokomentirala Jelena Karleuša s kojom Severina prethodnih godina nije imala baš dobar odnos.

“Nemam riječi! Kome da preda dijete? Liku koji nije htio ni vidjeti dijete prvih godinu dana?! Severina je divna, požrtvovna majka, a interes svakog djeteta je biti uz majku. Svima je jasno da ovaj lik plaća i medije i sudstvo. Bruka i sramota! Severini želim da se brzo izbori za dijete i da se ova noćna mora završi najviše zbog nedužnog djeteta”, napisala je Karleuša.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Aleksa Savić Zbog Ljubavi Završio Kao Ulični Svirač!

Prolaznici na keju u Zemunu bili su ovih dana u šoku kada su prepoznali da je ulični svirač koji ih zabavlja uprkos prohladnom vremenu niko drugi do jedna od najvećih mladih zvezda u regionu- Aleksa Savić. Zaintrigirani čudnim dešavanjem i zagledani u nekadašnjeg učesnika “Pinkovih zvezda” i nekompromitovanog finalistu “Zadruge” niko […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now