Amir Kazić Leo snimio novi spot u Poreču i Puli

admin
0 0
Read Time:56 Second

Ovih dana u Poreču i Puli snimao se je najnoviji muzički videospot za Amira Kazića Lea, za pjesmu   “Reci nešto, al’ ne šuti više”. Autor kompozicije je sam Leo, tekst je napisao Fayo, a aranžman i produkciju potpisuje Branimir Mihaljević u režiji Katje Restović.

Snimanje se odvijalo u Villi Raush u Poreču i u Domu branitelja u Puli. Scenarij kojeg isto potpisuje Restović govori o usamljenosti muzičara, koji svoju sreću, iako slavan i uspješan, ne pronalazi u ljubavi. Restović potpisuje i montažu ovog spota.

Snimanje je bilo vrlo zahtjevno, ali rezulati su odlični. To mogu zahvaliti dobroj pripremi snimanja, sjajnim saradnicima, te  izvrsnom izvođaču i mom dragom prijatelju Leu, sa kojim mi ovo naravno nije prva saradnja. – izjavila je Restović.

Snimateljska ekipa je i ovog puta Rose art uz kameru Josipa Pina Ružića i njegovog asistenta Marina  Brkljače, dok je make up radila Terezija Ruzić. Organizator snimanja bio je Fabris Radin, koji je uz svoju plesnu partnericu Dariu Udossi, uprizorio još  neke uloge u spotu. Fotografi koji su učestvovali u snimanju spota kao glumci ( Nenad Šimunović& Danilo Pavletić) ujedno su i potpisnici ovih fotografija.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Završetak kultnog sitcoma proglašen je najboljim finalom u posljednjih 20 godina

POSLJEDNJA epizoda kultnog sitcoma Prijatelji proglašena je najboljim TV finalnom u posljednjih 20 godina. Ova informacija i nije neko iznenađenje s obzirom na to da je u SAD-u 6. svibnja 2004. godine finale gledalo čak 52, 5 milijuna ljudi, zbog čega je postao jedan od najgledanijih završetaka u povijesti televizije. Emotivni završetak nije označavao […]

Subscribe US Now