Lepa Brena: Nema više Granda, pokrećem novi biznis!

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

Folk zvezda Lepa Brena nedavno se vratila s odmora, pa je za Blic otkrila otkriva kako se provela, koji su njeni dalji poslovni planovi, kao i šta radi kada se umori.

Gotovo da ne postoji hala, stadion ili koncertni prostor koji Lepa Brena nije napunila, a poslovnu novu godinu započela je nastupom na muzičkoj manifestaciji MAC. Da li se ona nekada umori?

– Umorim se, kako da se ne umorim. Tada ne volim ni da je vidim ni da je čujem. Kada se umorim od Brene, volim da odem na godišnji odmor i ne razmišljam uopšte o poslu. Volim da se resetujem i da potpuno zaboravim i ne razmišljam o koncertima, šminkanju, kostimima i probama. Zato što u ovom poslu da biste bili veoma dobri i kvalitetni nije bitno, da li imate 25 ili 35 godina ili 59 godina. Važno je da budete kvalitetni, a kvalitet je nešto što danas daje prave rezultate – objasnila je folk zvezda koja se vratila sa proputovanja.

U poslednje vreme dosta se priča o prodaji “Granda”, a Brena je sada prvi put progovorila o tome.

– “Zvezde Granda” nastavljaju normalno da rade i funkcionišu. Bez obzira na to što se prodaje firma, to ne utiče na program, niti na programske šeme. Svi nastavljaju da rade kao da smo mi tu. Imam vrlo ozbiljno mišljenje što se tiče dece, a to je da se od dece treba odvojiti na vreme kako bi se voleli i poštovali. Tako je i za neke poslove, znači sazreju i možda je lepo vreme da se raziđemo u nekim dobrim emocijama. Radićemo nešto drugo, a uvek imam Lepu Brenu kojom se bavim celog života – rekla je folk zvezda koja ne planira da sedi skrštenih ruku, već ima ideje o pokretanju novog biznisa.

– Naravno, kako da ne. Biće još nešto – tajanstvena je bila Brena, ne želevši da otkrije o čemu je reč.

Izvor:Blic/Alo.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Nenad Škundrić: Ne dozvoljavam svakoj budali da mi priđe na ulici!

Multitalentovan momak Nenad Škundrić nedavno je gostovao u jednoj emisiji kako bi predstavio drugo izdanje svog romana ‘Iza osmeha’ , ovaj put uz podršku NIKA akademije koja se nalazi u Novom Sadu i koja je glavni ‘krivac’ što ovaj roman i posle dve godine, nastavlja svoj put do čitalačke publike. […]

Subscribe US Now