EVA RAS: GLUMICA ANITA MANČIĆ ME JE ŽIVU SAHRANILA?!

admin
0 0
Read Time:2 Minute, 5 Second

– Pročitala sam kako pišu da Anita Mančić glumi živu Evu Ras. Ja bih rekla da ne glumi, nego je živu sahranjuje, rekla je popularna glumica nedavno gostujući u emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem” i nastavila:

– Makavejeva su instant, posthumno nagradili na FESTU 2019.godine i tim povodom su Anitu Mančić izdvojili kao najznačajniju glumicu filmskog opusa Dušana Makavejeva, falsifikovali njegovu biografiju. Dok Predrag Koraksić Korax nije objavio karikaturu golog Maka sa crnom mačkom na zadnjici, Srbija nije znala koji je filmski reditelj umro jer je Makavejev svoj poslednji film snimio 1995. godine. Anita Mančić je ustoličena u Evu Ras ali šta vredi bez mačke!

Čelnici Kinoteke, FESTA i Festivala Autorskog filma su ostvarili svoj pakleni plan. Na minulom Festivalu Autorskog filma, oni su se bavili zavađanjem mrtvih reditelja jer su 25. jubilarni festival Autorskog filma koji je osnovan u slavu Aleksandra Saše Petrovića, posvetili Dušanu Makavejevu! To su dva reditelja u čijim opusima sam bila značajna glumica,( „Čovek nije tica“, „Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT“, „Biće skoro propast sveta“, „Maestro i Margarita“, sva četiri filma su na spisku 100 najboljih filmova srpske kinematografije ) ali za mene čelnici Festivala Autorskog filma nisu imali kintu da kupe i uruče ni buket cveća, ni da mi požele dobro veče. A šta bih ja, baš sam zahtevna pa oni nisu pozvali ni planetarnu zvezdu, Izabelu Iper, omiljenu glumicu Aleksandra Saše Petrovića iako im je direktor odlikovan francuskom Legijom časti, a festival je otvorio, ko bi drugi, Svetozar Cvetković?!
On je govorio neka opšta mesta, kvazi poetične nebuloze, a uprava pustila film PEČAT koji je Makavejev snimao kad još nije bio Makavejev, skandal, kad je tek uzletao da postane Makavejev a glavnu ulogu je igrao Jovan Ćirilov koji nikada nije bio glumac osim tada jedan jedini put i takav mu je i bio učinak u filmu. Sedela sam u gledalištu i plakala, kraj tolikih genijalnih filmova Dušana Makavejeva oni su izabrali film da ga omalovaže. Mladalački film genija koji obećava.

Čitave minule godine nigde nisam uspela to da objavim ništa o njihovim zlodelima iako sam neprekidno graktala na društvenim mrežama.

Istini za volju ne uspevam ni sada, U nedelju su mi javili da list DANAS neće objaviti intervju koji su upriličili sa mnom! Da napravimo novi intervju, oni valjda znaju o čemu ja treba da govorim! Ja sam glumica koja ove godine slavi 80 godina života i 60 godina glumačke karijere a treba po njihovom diktatu da odgovaram na pitanja ili da se oprostim od intervjua u njihovom ataru?!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

BESRAMNA BORBA OKO NASLJEDSTVA ESME REDŽEPOVE: Djeca šute, rođaci se laktaju

Slavna pjevačica Esma Redžepova i njen suprug Stevo Teodosievski tokom života su usvojili četrdesetsedmoro romske djece, a Esma, koja je imala veliku porodicu, finansijski je pomagala i djeci svoje braće i sestara i brinula se o njima. Međutim, nakon njene smrti došlo je do brojnih problema oko podjele nasljedstva. Još […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now