Aleksandra Kovač objavila pjesmu koju je radila za Seve

admin
0 0
Read Time:51 Second

Kantautorka Aleksndra Kovač objavila je pjesmu “Odavde do vječnosti”. Riječ je o baladi iz 1999. godine koju je Kovačeva radila za Severinu Kojić. Seve je tu pjesmu uvrstila na album “Ja samo pjevam”, a sada ju je njena autorka objavila u novom ruhu. Tekst je pisala pokojna Spomenka Kovač, Aleksandrina majka.

“Najbolji način da svim ljudima pružim nadu, utjehu i ljubav u ovim teškim vremenima je kroz muziku! Nova pjesma “Odavde do večnosti” je nastala davne 1999. godine, kada sam je komponovala za Severinin album “Ja samo pjevam”. Sada, mnogo godina kasnije, predstavljam je u novom ruhu i pjevam je za zdravlje svih građana naše zemlje i cijelog svijeta! Čuvajte se dragi ljudi i nadam se da će vam moja muzika pomoći da barem na trenutak otplovite u neki ljepši i bolji svijet od ovog u kome trenutno živimo”, poručila je Aleksandra u izjavi za Novosti.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

OSTANITE KUĆI, PRE ĆEMO UŽIVATI U SLOBODI!

Nasa urednica Jelena Govedarica, skupa sa sestrom bliznakinjom Vedranom , poslala je poruku podrske celom regionu u ovoj situaciji koju diktira virus Covida 19. Brinuci o sebi, brinete o drugima! Kretanje svedite na minimum! Ostanite kuci jer tako cemo svi zajedno pre uzivati u “slobodi“!

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now