Ðuričko dobio ulogu u seriji “Stranger things”

admin
1 0
Read Time:43 Second

Glumac Nikola Ðuričko, pred kraj prošle godine odlučio je da ode u Ameriku, a kako je otkrio, nedavno je tamo nakon kastinga dobio ulogu u popularnoj seriji “Stranger Things.

Glumac Nikola Ðuričko, pred kraj prošle godine odlučio je da ode u Ameriku, a kako je otkrio, nedavno je tamo nakon kastinga dobio ulogu u popularnoj seriji “Stranger Things”, koja je jedna od najgledanijih na striming platformi Netfliks.

“Ne smem ništa da otkrivam, nikakve detalje, jer sam pod teškim ugovorom, sem da se pohvalim da je radim. Ne smem majci rođenoj da ispričam. Mogu da kažem da je uloga onako pristojna, srednja je, nije ni najmanja na svetu, a nije ni ogromna”, rekao je srpski glumac.

“Zaista sam srećan, lepa je i upečatljiva uloga, markantna, odgovara meni i mom senzibilitetu. Nekoj mojoj paleti izražajnih mogućnosti”, rekao je Ðuričko tokom gostovanja u podkastu Agelast.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kaća Živković otkrila kako provodi dane u izolaciji i čime se zanima!

Atraktivna pevačica Katarina Živković kaže da izolaciju ne doživljava traumatično. Za “Alo!” otkriva kako se organizovala, koliko puta trenira, ko joj pravi društvo, ali i priznaje da je za vreme karantina uspela da snimi novu pesmu, kao i da odradi neke estetske zahvate. – “Ne dozvoljavam sebi da padnem psihički, […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now