Saša Matić donirao 2 miliona dinara deci iz Zvečanske!

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Saša Matić je poznat kao neko ko je uvek spreman da pomogne. Čini se da je to uvek izraženije kada su deca u pitanju, a pokazalo se i ovaj put da jeste.

Naime, Matić je domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj donirao 2 miliona dinara, a ovaj novac će biti iskorisćen za kupovinu opreme za sportski balon.

Saša je u prisustvu direktora Zvecanske, Zorana Milačića i ministra za rad i socijalna pitanja Zorana Đorđevića obišao sportski balon.

Pevač je takođe iskoristio priliku i da se druži sa decom, koja jedva čekaju završetak radova na spotrtskom domu.

Donacija od 2 milona dinara otićiće za kupovinu elektropodesive košarkaske konstrukcije, mobilne konstrukcije za odbojku, golove za mali fudbal, golove za rukomet, univerzalni semafor za sportove, dodatni košarkaski semafor i sigurno je da ce sportske aktivnosti koje će obavljati u sklopu doma za nezbrinutu decu Jovan Jovanović Zmaj, koji pripada Domu u Zvečanskoj, decu usreciti i izazvati im osmeh na lice, sto je bio pevačev glavni razlog, zbog kog se odlucio za ovaj korak.

– Ja volim kada nekoga učinim srećnim, zato smo moj ti i ja odlučili da ovaj put pomognemo deci bez roditeljskog staranja u radnoj jedinici Jovan Jovanović Zmaj.U pitanju je oprema sva za aktivnosti u sportskom balonu koja ce njima mnogo značiti za sve male sportove – rekao je zadovoljno Matić.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Orijentalnim Plesom Do Snova!

Vijekovima u nazad orijentalni ples predstavlja odraz ženstvenosti i pokazuje “sve tajne” ženskog tijela. Jedna od naših najpoznatijih orijentalnih plesačica u Bosni je “Indi”. Indi nam dolazi iz Sarajeva, iza sebe ima brojne Evropske i svetske nagrade i ekskluzivno za naš portal priča o početku svoje karijere kao i planovima […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now