Sadik Hasanović premijerno predstavlja spot za pjesmu „Dio Mene“

Semir Kaljic
1 0
Read Time:42 Second

Takmičar koji je zauzeo drugo mjesto u zabavno-muzičkom show-u ZMBT, Sadik Hasanović u novoj pjesmi zaista je dao „dio sebe“, a premijerno je predstavio u finalnoj večeri ZMBT X.

Upravo na tom stage-u je započela njegova karijera koja od samog početka ide uzlaznom putanjom. Numera je nakon kraćeg perioda izazvala lavinu pozitivnih komentara i našla se na play listama brojnih radiostanica i muzičkih kanala širom Bosne i Hercegovine. Muziku za „Dio Mene“ radili su Arel Češljar i Lejla Moćević, dok je Lejla pisala i tekst. Aranžman potpisuju Arel Češljar i Meho Radoović, a sve je snimljeno u muzičkom studiju Hayat Produkcije.

Žanrovski je ova numera potpuno drugačija u odnosu na dosadašnje interpretacije našeg Sadika. Kako sam kaže, htio je da pokloni nešto „mlađoj raji“.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Emma Džaferović premijerno predstavlja svoju numeru „Drama“

Mlada Zeničanka Emma Džaferović u prošlogodišnjem takmičenu ZMBT zauzela je treće mjesto. Njene izvedbe na najljbolji način znale su probuditi emociju u publici, a danas premijerno predstavlja svoj prvijenac „Drama“. U pitanju je numera za koju je muziku pisala Mensura Bajraktarević, a riječima je sve to dočarala Lejla Adilović. Još […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now